HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gabe:
Na látod, a becses olvasó véleménye a döntő. Úgyhogy feléleszthetnénk az ötletet, ha mások is megtudták (volna vagy nem vagy mittomén) csinálni, akkor nekünk is menne. Na meg minek tennénk ki összevissza? Ha úgyis feltennénk az egészet? (Te mondtad )
Inner Circle:
--- Idézet ---...a fordítók által legjobbnak ítélteket...
--- Idézet vége ---
Akkor máris rinyálok: kösz, Talgaby, a 39-et, de szerintem ez eléggé lapos. Tudom, ízlésekről nem lehet vitatkozni, de szerintem ez nem túl vicces és nem is történik benne szinte semmi, ráadásul egy történetfonal kellős közepe. Van benne egy-két jó beszólás, de amúgy... vagy a 40-ben jönne a nagy durranás?
Micho:
--- Idézet ---szerintem nincs igazán akadálya.
--- Idézet vége ---
de van, az idő.
nézd meg, hány honosító oldal működik és mióta, és ezeken hány befejezett 60 rész körüli sorozatot látsz, mint a Deadpool
szóval oké, merjünk nagyot álmondni, meg minden... de ha válogatás szintjén megmaradunk, az valóságosabb lesz
Punkológus:
Szerintem csinálhatnátok az egészet is. A Spidertom-on is az volt a terv, hogy nekiugranak az egésznek. Nitroval közösen megcsinálták az eredeti X-es megjelenéseit, 00-dik részt Petshop beírta. Kaine odaadta exactlee-nek a Deadpool-t, de ő lemondott az egész sorozatról tudtommal... szerintem nincs igazán akadálya.
Micho:
--- Idézet ---Oké, jöhet a Dp #1, már várom
--- Idézet vége ---
az nem lett kikötve, hogy sorrendben
majd megy a #26 és/vagy #39
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése