HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézet ---Itt most tényleg azt mondom neked, hogy bízz a fordítókban meg azokban, akik végigolvasták.
--- Idézet vége ---
pont.
talgaby:
Az első blokk függ össze, de ha IC vállalja, a kisebb blokkokat simán odaadhatjuk neki fordítás céljából. Mellesleg aSpidertomon is eléggé meg volt szűrve a vége, mégse panaszkodott senki (meg akkor se, mikor aHulkos rész került ki, pedig én a környezetét ismerve tudom, hogy eléggé benne van valaminek a özepében, de ha nem tudod, nehéz megmndani. És azt pl. egy ritka gyenge sztori követi). Itt most tényleg azt mondom neked, hogy bízz a fordítókban meg azokban, akik végigolvasták. Nam akarok én se meg a többiek se kiszúrni az olvasókkal, a #26-ot meg nyugodtan lenyomhatod, annak semmiféle történethez sincs semmilyen köze. Ha így tetszik, one-shot asorozat harmadánál. Van még egy ilyen, de azt elvileg exactlee megcsinálja. Az is még egy *a jó rész (vendégszerepben DP nagy haverja, Bullseye!)
Micho:
--- Idézet ---Én nem táncoltam vissza, várom az #1-et
--- Idézet vége ---
de nem az 1-es lesz, hanem a jelen állás szerint a #26-os
--- Idézet ---a vállogatás lehetősége nem túl nagy, mint talgaby fölvázolta lentebb, mert összefügenek a részek.
--- Idézet vége ---
annyira azért nem, és a fölvázolás alapján baromi lúzerság lenne azzal tölteni az időt, hogy minden rész meg legyen csinálva. tudtommal neked se ez az egyetlen beírásod van, tehát még jó is, hogy válogatás lesz
Gabe:
Én nem táncoltam vissza, várom az #1-et . Mellesleg ha ezt 10 évre datálod, akkor a Pókcsaj csak valamikor a 2020-as évek végén lesz kész? Hát nem úgy tünik... Ha semmi mást nem írnék be csak Dp-t, akkor max 3 év alkatt lemenne. Lehet ez is sok, de nem annyira vészes. De ha szerinted ez nagy falat akkor oké. Viszont HA beírnám ezt a #26-ot, az kinek lenne jó? a vállogatás lehetősége nem túl nagy, mint talgaby fölvázolta lentebb, mert összefügenek a részek. Így lenne összesen 5 rész? Akkor már minek?
Punkológus:
No mindegy, én nem agódom. Tudom, hogy elöbb-utóbb kint lesz az összes (sőt nekem az a titkos kis véleményem, hogy egyszer úgyis elérünk odáig, hogy az egész átkozott Marvel Univerzum itt fog keringeni honosítva a neten , de pssszt...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése