HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézet ---Igen, elvállaltam A kibaszott egészet nem egy részét csak úgy a semmiből. Addig is csinálgatom a többi képregényemet, "míg valaki a közjó érdekében" felvállalja az összes részét.
--- Idézet vége ---
akkor ez esetben el lehet felejteni a DP honosítást, pedig jó lett volna...
Inner Circle, akkor ne töltsd az időd a #26-os fordításával se
Gabe:
Igen, elvállaltam A kibaszott egészet nem egy részét csak úgy a semmiből. Addig is csinálgatom a többi képregényemet, "míg valaki a közjó érdekében" felvállalja az összes részét. Akkor teljes erővel beírom. De addig inkább másra pazaroljuk az erőnket, ha pedig a rajongók csalodottak lesznek, akkor küldjék a fordításokat, be lesz írva. De addig más dolgokba fektetem az energiáimat, olyasmibe ami nem csak vállogatás szinten van beírva.
Micho:
--- Idézet ---Jó példa. Tomb raider. Az összeset sorban megcsinálják,
--- Idézet vége ---
de csak azért, mert volt egy fanatikus fordítója VTomi személyében ha ő nem lett volna, ma alig lenne néhány TR szám honosítva.
de nem ez a tendencia. nézz körül, szinte egyik nagyobb sorozat se az #1 számtól lett kezdve, mi se az első számtól kezdtük az F4-et. és kaine se az egészre törekedett a Deadpool-lal, pedig ő volt MO-on az első nagy rajongója, sokkal hamarabb olvasta és ismerte mint bárki más.
szóval semmi gond nincs vele, ha válogatás szintjén megy nálunk a DP, nem értem, hogy így akkor meg belőled hol van "áldozatvállalás a közjó érdekében?"
mert nagyon sok ember csalódott lesz, ha felmerül, hogy olvashatott volna DP-t magyarul, de a beírója aki elvállalta, úgy gondolta, hogy ez így nem jó és el se kezdte
talgaby:
Nézd, az az igazság, hogy túl sokat kérsz. A DP fordítása külön műfaj, eddig összesen hárman csinálták ezt, közülük egy abahagyta a honosítást, a másodiknak meg ott van a C&DP. IC-től meg nem várhatjuk el, hogy most essen neki az egésznek. De ha meg tudod győzni, akkor szívesen támogatlak. Csak attól még ne hanyagold el majd a többi sorozatodat
Gabe:
Akkor csinálja más, mert így marha nagy lúzerség. Szarabb részek is vanak, aláírom, oké. Na de mégiscsak Dp az is, az igazi rajongó meg mindent szeretne nem? Amúgy pedig: talgaby elolvasta az összeset. Azt mondja nem ütik meg a szinvonalat. De a többségnek akkor (aki ide jár) el van ásva az egész, csak pár olyan rész kerül ki, ami jónak itéltettet. Akkor hol itt az általad lentebb itélt áldozatvállalás a közjó érdekében?
Jó példa. Tomb raider. Az összeset sorban megcsinálják, pedig aztán abban vannak ám részek. És mivel rajongó vagyok, ezért örömel olvasom a gagyi részeket is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése