HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1303/1662) > >>

Micho:

--- Idézet ---Ez a forum 1000000000000000x jobb mint a k.net-es.
OFF
--- Idézet vége ---
ezt aláírom én is  
sőt, az egész HZs jobb lenne mint  a KN ha mi lennénk a KN.
nem tom, érthető-e

talgaby:
MIndenki szívesen látná, de szegény fordítóra (meg beíróra) is gondolni kell.

Persze hogy jobb, itt nem tépik le az ember fejét, ha megbotlik véletlenül.

Gabe: adok neked egy Xboxot, de a játékokkal csakis abc-sorrendben játszhatsz, és csak akkor jöhet  akövetkező, ha az előzőt végigvitted 100%-ra.

Gabe:
Na jó, akkor egy példával élnék:

Adok neked egy A8-as Audit, de csak a bal első kerekét adom oda... marha sokra mész ám vele. Egyébként nincs kifogásom a #26-al, de csak az első 25 rész után. De tőllem akkor oké, van még sok minden más is helyette.

Cw-ben: Mivel updatelték a checklistet, gondolom ezzel van a csúszás összefüggésben. Ami kijött, az ott van a kiszólgálóban.

horjb:
Én is szívesen látnék Dp-t a Hzs-n.
ON
Ez a forum 1000000000000000x jobb mint a k.net-es.
OFF
DE nekem mindegy melyik, mert úgy is elolvasom.

talgaby:
horjb: Off topic, ennél jobban offba nem tudunk kimenni. Továbbá DP részt vesz a Polgárháborúban, így laza kötődést lehet felfedezni (hátha a saját sorozatából kiderül, miért szállt most be stb. stb. és egyéb átlátszó kifogások...  )

Gabe: Nem te lettél volna  kiszemelt (na, jó, mégis  ), de ha már felajánlottad, akkor lecsaptunk. Ha akad valaki, aki ezt önként vállalja, azt nem szabad elereszteni

DD: Nem, csak most nyáron nagyon lazítanak. Amit eddig megcsináltak, az már a kiszolgálóban pihenget. Talán mostantól megint visszaáll a másnapra elkészülő munkatempó (és még mindig k*a várom azt a Graphic Novelt, hogy a fene vigye el azt a 7 hete nem elékszülő fejüket...)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése