HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Daredevil:
Én azt tartom sokkolónak, hogy Amerika Kapitányt szökevényként kezelik. Ha valaki mindig a törvények oldalán áll és most pedig megtagadja, hogy regisztrálják, akkor abban van valami elgondolkodtató. De hát az amcsik olyanok, mint a magyarok: kevés az agysejtjük és azt se jóra használják.
horjb:
Én is ettől félek. Sajnos. Ez az! Tele van a korsóm sörrel!!!
Micho:
--- Idézet ---Így marad Pókfej akciója, ami tényleg az évszázad eseménye.
--- Idézet vége ---
igen, csak kérdés, hogy meddig marad így. azért van bennem valami balsejtelem az egész CW kimenetele iránt, mert őszintén szólva hosszú távon (évtizedekben számolva) nem tudom elképzelni, hogy a köztudott személyazonossága mellett jó sztorikat lehessen írni. minden második arról fog szólni, hogy megtámadják Peter Parker szeretteit (ha meg nem támadják meg, miért nem? hisz így lenne logikus a sok-sok bűnöző miatt, akiket sittre vágott).
úgyhogy én amondó vagyok, hogy végül úgyis visszacsinálnak mindent
horjb:
Nektek melyik borító fajta tetszik? Az amelyiket gabe linkelte be vagy az amelyik a borító felénél elvan választva? Amúgy hogy lehet titulust megszerezni?
talgaby:
Ha nem reklámozták volna hónapokra előre, és nem a kiváltó ok lett volna, azt mondanám, hogy a New Warriors és a civilek halála. Így marad Pókfej akciója, ami tényleg az évszázad eseménye. Szinte az egész CW-t ez viszi a hátán. Bár - ha megjegyezhetem - Amazon esküvőjénél is kb. olyan volt a reakcióm, mint azoké, akiket a hír bejelentése után mutattak (csak én nem ittam épp semmit).
CW #4 még nincs, szept. közepére halasztották.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése