HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1286/1662) > >>

horjb:
Pontosan ilyen volt a Megtorló kiírtja a Marvel univerzumot.

Micho:
a Megtorlóval az a baj, hogy már rég feledésbe merült az eredeti célja (családjáért vendetta)
persze néhány újságban volt, hogy megmagyarázta, miért tart még a háborúja, de már rég valami frappáns véget kellett volna neki kreálni... valami Kraven uccsó vadászata szerűt.
az nagyon jó lett volna, hogy egy nagy volumenű történet után végez önmagával, mert úgy érezte, már megtette, amit meg lehetett, ami tőle telt... és most már szeretne újra együtt lenni "odaát" a családjával. jó kis meghatós képsorokat tudnék elképzelni  

horjb:
Nah.
1. Én csak olyan forumba regisztrálok ahova írok is majd. Mivel nem vagyok 1 nagy only reader.
2.Hát ahogy elnéztem a borítóját elég pipa lessz. Még a címe is erre utal: War Journal.

talgaby:
Annyiban igazat adok, hogy pár hónap után illene megszólalni, de én itt kussolok el, mert ha valaki a ComiXartról vagy a NewGentől meglátja ezt, leszedi a fejemet...

Punisher: állítólag ki fog megint nyírni valakit jó szokása szerint. Ez lesz egyébként akkor a második képregény tőle, amit meg is tartok (az első az Onslaught-tie-in volt).

Micho:

--- Idézet ---Most láttam h Punisher lesz CW-ben.
--- Idézet vége ---
igen, mivel a (kosztümös) alvilág apraja-nagyja előkerül mostanában, a Megtorló sem maradhat távol.
aztán biztos lövöldözni akar majd

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése