HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (129/1662) > >>

Balakin:
Ehhez csak Morrison dolgait kell ismerni, ez teljesen az ő agymenése. Minden szám más-más alternatív DC univerzumban játszódik ( a Secret Society of Superheroest, legalább is ebben az interpretációjában, például eddig szerintem csak a Final Crisis-Superman Beyondban láthattuk, egyetlen egy panelen).
A Pax Americana pedig egy Watchmen omázs/paródia(?) volt.
Ja és amugy az egész Multiversity téma a final Crisist és azon belül is inkább a Superman Beyondot folytatja vagy fejleszti tovább (tipikus Morrison, hogy mindig alakítgatja az évekkel korábbi konceptjeit).

zajrus:
A szar52 előtti DC pedig meglepően jól felépített cucc és általában a full retardságok elég hamar lekoptak róla :D

Micho:
Nekem már a könyökömön jön ki az egész multiverse téma... :-\
Ezért sem szerettem soha a DC-t, mert túl soknak éreztem már ezeket a folyamatos Crisis, meg t*k*m tudja hanyadik Föld dolgaikat... és hogy egy lexikont kell fejben tartani, ha tudni akarom, melyik sztori hanyadik Crisis után játszódik, és érvényes még egyáltalán, vagy már megint rebootolták.
A Marvel a hülyeségei ellenére -eddig- összeszedettebbnek tűnt, de aggódok, hogy fog kijönni 2015-ből  :rolleyes:

Balakin:
The Multiversity-Pax Americana: Da faq did I just read?   :blink:

Zigota:
Pontosan, az lennék én. Starlin és Thanos = legjobb kozmikus sztorik a Marvelnél. Mellesleg az Annihiláció is sokat merít Starlin írásaiból.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése