HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Daredevil:
Lásd a Pókember rajzfilm köcsög szikronosát.
Micho:
--- Idézet ---Nem tudja valaki véletlenül mi lehetett a kiadvány címe? Lehet hogy vállogatás szinten volt, de már sajnos nem emlékszem rá
--- Idézet vége ---
a Hepiend avagy másnéven a Conan Saga magazinban jelent meg. ugyanaz a sztori volt, amit később leadtak a Pókemberben színesben, folytatásokban.
--- Idézet ---Majdnem mindenki.
--- Idézet vége ---
na igen mondjuk én ezt a Hepiendes cuccot is láttam anno, de akkor még nem tudtam, hogy ő (lesz) A Megtorló tényleg, ugyanilyen névvel futott ott is? erre már nem emléxem
+++
szerk.:
megnéztem az egyik Hepiendemben, és ott is Megtorló volt. én meg azt hittem, ezt az állati jó nevet is Szeredás Lőrincnek köszönhetjük 10-ből 8-an Büntetőnek nevezték volna el, tuti
Gabe:
Én először még alsós koromban találkoztam Megtorlóval. De azóta is azon gondolkozom milyen kiadvány lehetett:
-90-es évek legeleje
-Fekete - fehér és éppene ezért tuti nem póki volt. De megnem mondom mi lehetett az, mert sajna csak kölcsön kaptam, éppen hogy csak kiolvastam, de állatira tetszett. (kitudja milyen káros mellékhatása lehetett a jellemfejlődésemre ) Nem tudja valaki véletlenül mi lehetett a kiadvány címe? Lehet hogy vállogatás szinten volt, de már sajnos nem emlékszem rá
Én egyébként CW-ben az ő megjelenését várom már a legjobban, 1000% hogy a reg oldalon tűnik fel. Kiváncsi vagyok kivel párosítják majd? Az anti-reg csoportból Cap kivételével ki lenne a legmegfelelőbb ellenfél? Mert szerintem DD, de ő jelek szerint Thor kezei között befejezi pályafutását, vagy legalábbis idéglenesen. Akkor ki?
Daredevil:
Vagy Torli boy csak élvezi a mészárlást. Mikro ezt elég konkrétan megmondta véleményét Frankről.
horjb:
Kaine, fognak ide a Hzs-re kerülni képregények??
Mármint a Spidertomról.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése