HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Punkológus:
Én tényleg csak fél fülell hallotam róla, szóval lehet, hogy csak én értelmeztem félre a dolgokat. Úgy tudom ez a dolog már megtörtént... nagyon is elképzelhető, hogy csak véletlen volt.
talgaby:
Ugye ezzel az utolsó mondattal nem arra célzol, hogy Pókember *gyilkolni* fog?! Nem volt elég az az egy ember, akit véletlenül megölt? Az is mekkora lelki terhet jelentett a számára (és milyen gyorsan elfeledketek róla az írók...)
Punkológus:
--- Idézet ---ezért (is) kedvelem Rozsomákot: szükségtelenül nem öl, de pszichopata gyilkosoknak nem kegyelmez.
--- Idézet vége ---
Ezzek szerint Rozsi vonza a pszichopata őrülteket, ahogy látom minden hónapban végez legalább 5-tel
--- Idézet ---Én mondjuk Pókembert és Küklopszot nem kedvelem a minden határon túlmenő vajszívük miatt. Ha egyszer-kétszer keményen odavágtak volna, emberek tucatjait menthették volna meg...
--- Idézet vége ---
Küklopsz-ot soha sem szerettem, de Pókit megvédem. Egyrészt ezt ő is nagyon jól tudja, több szám is foglalkozott ezzel, például a Peter Parker pere... és a gyilkolásról könnyű beszélni, de megtenni azért más, és ő éppen azért hős, mert csak nagyon ritkán fordul mg még a gondolat a fejében és megtenni soha nem tette meg (és bár én csak fél füllel hallotam valamit, ezzel kapcsolatban, minek lehet, hogy te örülni fogsz, a lassan néhaivá váló JMS gondoskodott róla).
talgaby:
--- Idézet ---... de nem, ők nyavalyognak hogy "Jaj de szent az élet!"...
--- Idézet vége ---
Mert mondjuk az is. Csak tudniuk kellene néha, hogy mikor érdemes meghozni azt a döntést, hogy egy gyilkos menthetetlen (pl. Pókinál én Vérontót már eltettem volna a helyében láb alól, mert annak csakis a gyilkolás a lételeme). Egyébként pár felesleges moralizálástól eltekintve szerintem tökéletesen érthető, hogy egyes hősök nem képesek elvenni mások életét. Nem mindenki születik hidegvérű gyilkosnak.
Inner Circle:
--- Idézet ---Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy ha egy ilyen alak mászkálna tényleg szabadon, hogy kedvelnék az emberek...
--- Idézet vége ---
Én mondjuk Pókembert és Küklopszot nem kedvelem a minden határon túlmenő vajszívük miatt. Ha egyszer-kétszer keményen odavágtak volna, emberek tucatjait menthették volna meg... de nem, ők nyavalyognak hogy "Jaj de szent az élet!" Megtorló ennek az ellenpólusa. Szerintem mindkét véglet egészségtelen, ezért (is) kedvelem Rozsomákot: szükségtelenül nem öl, de pszichopata gyilkosoknak nem kegyelmez.
Már ha nem Kardfogú az, mert őt marketing okokból nem öli meg soha
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése