HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézet ---IMG]http://forum.kepregeny.net/style_emoticons/default/tongue.gif[/IMG] (rohadtul hiányzik ide a Knetről ez a smiley nekem)
--- Idézet vége ---
sajnos elég rég elcsesződött az avatar és a szmájli galéria, semmi újat nem lehet feltölteni beléjük, ráadásul a meglévő avatarokat meg nem is mutatja választáshoz.
hmm, Other, other,... begubózom tőletek
tessék kivárni a magyar megjelenést, már csak pár év... vagy küldhetem a szkennt
--- Idézet ---Mondtam már, előbb az első 25, ehhez tartom magam
--- Idézet vége ---
jó tudom, visszatáncoltál
Gabe:
Oké, de előbb írd is be
Mondtam már, előbb az első 25, ehhez tartom magam. Azért mert baromira sokmindent nem tudok pókiról, attól még egy csekély tudású rajongó vagyok. Már alsós koromban is olvastam pókit.Igaz, a Marvel univerzum egészével kapcsolatban már vannak fentartásaim, bizonyos hősök miatt. Az meg hogy össz-vissz fél éve van netem, sajna eléggé meggátolt a képregények élvezetében. De az Other lapozgatása közben majd fennhangon megemlékezem róllad, hogy ily nagymértékben elősegíted a képregényes ismereteim gyarapodását.
talgaby:
Nem elegek a fordítások? Mintha te panaszkodtál volna egyszer, hogy túl sok van belőlük... (rohadtul hiányzik ide a Knetről ez a smiley nekem)
Micho:
--- Idézet ---Énisénisénis!!! Nekem is!!!
--- Idézet vége ---
te is beírod?
talgaby:
Énisénisénis!!! Nekem is!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése