HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
--- Idézet ---Minden HZsTeamtagot beleraktam, csak az avatar nélkülieket bármennyire is akartam, nemtudtam.
--- Idézet vége ---
Óh, beh szép! Mivel kimaradtam (meg amúgyse vagyok HZs-tag-pozitív, de eztetet egyelőre hagyjuk ) gyorsan hekkeltem magamnak egy avatart; kis híján látszik, hogy mit akar ábrázolni. Nem baj, elég ha én látom hogy mi van rajta (egoizmus rulez)
Abyss:
na a most következő cucc egy spoiler lesz. Meg fog jelenni, vagy már megjelent, eztet sajna nem tudom, egy civil waros összefoglaló, melyben 5 történet lesz. Vajon kinek az oldalára áll, vagy ha már eldöntötte, mit fog pontosan csinálni: Venom /a skorpió féle/, Az új Hangya, Howard a kacsa, USA ügynök illetve Daredevil akiről addigra kiderül:
SPOILER!!!!!!!!!!:
hogy nem más int Daniel Rand aka Vasököl
Punkológus:
--- Idézet ---
--- Idézet ---de most már ragaszkodom a háborúelleneséghez... (nem vagyok hippi, mielőtt valaki beszólna hehe.gif )
--- Idézet vége ---
Én azvagyook!
--- Idézet vége ---
...és kegyetlen a kegyetlenekkel
És nagyon jó lett a banner Bár én egy változást javasolnék hozzá. Kicsit told arrébb a Polgárháborút, hogy Zaj alá még beférjen TOM1 avatarja is
Ryder:
--- Idézet ---azt hiszem pár napra felveszem
--- Idézet vége ---
Csak pár napraaa?
--- Idézet ---). De nagyon szép, köszi. Micho, ezt le ne cseréld d.gif
--- Idézet vége ---
Úgyúgy!
--- Idézet ---de most már ragaszkodom a háborúelleneséghez... (nem vagyok hippi, mielőtt valaki beszólna hehe.gif )
--- Idézet vége ---
Én azvagyook!
Köszönöm a dícséreteket!Nagy megtiszteltetés, és még a nagy Micho is betette aláíréásnak!
Gabe:
hát ez bizony jól esett , de most már ragaszkodom a háborúelleneséghez... (nem vagyok hippi, mielőtt valaki beszólna ) legalábbis a CW kapcsán, mert amúgy semmi bajom vele a képregényben csak it nem hiszem hogy a Cw.u. (civil war után ) 1 -től jól alakulnának a dolgok. Mert ez szerintem a superheros képregények között új koroszakot hoz majd. Platinumkor, aranykor, ezüstkor, most ( ) Civil war után... na jó lelövöm magam
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése