HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1251/1662) > >>

horjb:
Jah. Bár én nem annyira ismerem az exile-t.

Punkológus:

--- Idézet ---volt egy exiles rész amiben egy olyan univerzumba pottyantak ahol a Vasember volt a helyi fődiktátor, előfordulhat hogy erre felé tendálnak ??
--- Idézet vége ---
Ja, a CW kezdetén, mindenki azonnal ugrott erre az ötletre, hogy "na miva' lesz a 616-ban is Vasököllel vagy mi?" De, kicsit azért más a helyzet, az tény, hogy Tony hatalommániás lett (szerintem), de még nem tart diktátori színten (annyira)
--- Idézet ---Amúgy én is a számkivetettekkel vagyok. Lesz crossover szerintetek?
--- Idézet vége ---
Szerintem nem vonják be őket, hacsaknem úgy, hogy jönnek és megjavítják a realitást  Vicces is lenne, ha az egész Exilest lekapcsolnák gyorsan, mert nemhogy szuperhős engedéllyel, de még egy egyszerű anyakönyvi kivonattal sem rendelkeznek. Aztán irány a dutyi

Micho:

--- Idézet ---hol szerzitek be ezeket a CW részeket ?
--- Idézet vége ---
a régi nóta, dc++ vagy torrent  

--- Idézet ---kint hogy jelennek meg a számok, mivel egyes számok impresszumaiban már október hónapot is látok. Hogy lehet ez ?
--- Idézet vége ---

a Marvel odakint minden kiadványát előre dátumozza, hogy mindig friss legyen  

--- Idézet ---Fel fognak kerülni a mellékszálak is ?
--- Idézet vége ---

ami CW az fel

beigli69:
ha jól emlékszem volt egy exiles rész amiben egy olyan univerzumba pottyantak ahol a Vasember volt a helyi fődiktátor, előfordulhat hogy erre felé tendálnak ??

Diamondblade:
Onslaughttal vagy?  Lol. Amúgy én is a számkivetettekkel vagyok. Lesz crossover szerintetek?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése