HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1247/1662) > >>

Abyss:
én már tényleg igazán csak egy dologra vagyok kiváncsi....vajon a Vasfej tényleg hiszt a regisztrációban, vagy valami hátsó szándék vezérli? Mert komolyan mondom, néha teljesen olyan mintha tényleg hinne ebben...néha meg mintha cselszövő lenne....

Punkológus:
Egyszer már benyomtam ide csak akkor magát a konklúziót vontam le csak, gondoltam így jobban idefigyel valaki

Micho:

--- Idézet ---"Damage Control was founded by Ms. Ann-Marie Hoag and was originally owned by Tony Stark and Wilson Fisk, each owning half the stock of the company, though Stark felt uneasy cooperating with Fisk, a notorious criminal."
--- Idézet vége ---
"A Kárfelmérőket (kopirájt báj mí )  Ms. Ann-Marie Hoag alapította és eredetileg Tony Stark és Wilson Fisk voltak a tulajdonosai fele-fele arányban, noha Stark kényelmetlenül érezte magát, hogy együttműködjön egy hírhedt bűnözővel."

+++
erre jól lecsaptál, Punk' !!    

Daredevil:
Ha Willi fiú benne van, akkor már nagy mocsokság lehet.

Punkológus:
Na akkor most kérnék egy gyors fordítást ide ni...

"Damage Control was founded by Ms. Ann-Marie Hoag and was originally owned by Tony Stark and Wilson Fisk, each owning half the stock of the company, though Stark felt uneasy cooperating with Fisk, a notorious criminal."

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése