HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Abyss:
én már tényleg igazán csak egy dologra vagyok kiváncsi....vajon a Vasfej tényleg hiszt a regisztrációban, vagy valami hátsó szándék vezérli? Mert komolyan mondom, néha teljesen olyan mintha tényleg hinne ebben...néha meg mintha cselszövő lenne....
Punkológus:
Egyszer már benyomtam ide csak akkor magát a konklúziót vontam le csak, gondoltam így jobban idefigyel valaki
Micho:
--- Idézet ---"Damage Control was founded by Ms. Ann-Marie Hoag and was originally owned by Tony Stark and Wilson Fisk, each owning half the stock of the company, though Stark felt uneasy cooperating with Fisk, a notorious criminal."
--- Idézet vége ---
"A Kárfelmérőket (kopirájt báj mí ) Ms. Ann-Marie Hoag alapította és eredetileg Tony Stark és Wilson Fisk voltak a tulajdonosai fele-fele arányban, noha Stark kényelmetlenül érezte magát, hogy együttműködjön egy hírhedt bűnözővel."
+++
erre jól lecsaptál, Punk' !!
Daredevil:
Ha Willi fiú benne van, akkor már nagy mocsokság lehet.
Punkológus:
Na akkor most kérnék egy gyors fordítást ide ni...
"Damage Control was founded by Ms. Ann-Marie Hoag and was originally owned by Tony Stark and Wilson Fisk, each owning half the stock of the company, though Stark felt uneasy cooperating with Fisk, a notorious criminal."
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése