HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Jolly Jack:
--- Idézetet írta: Asys - 2014. December 11., 21:55:43 ---Vélemények a Futures end-ről? Érdemes elkezdeni? :rolleyes:
--- Idézet vége ---
Tök fölösleges, ha csak nem vagy hardcore New 52 fan. A végkimenetel szinkronba kerül az Earth 2: World's End heti sorozattal, hogy aztán kezdetét vegye a DC New Yorkból Los Angelesbe költözése, s ezáltal két hónapos kényszerleállás, valamint a Crisis on Infinite Earths #1 megjelenésének 30 éves évfordulója miatt kitalált 9 részes Convergence event (+ 40 kétrészes mini), ami visszarepíti az olvasókat néhány szám erejéig többek között a Flashpoint előtti DC Univerzum kontinuitásába is. Így azt javaslom, ha érdekel majd ez a Convergence, akkor olvasd el a New 52: Futures End 0. számát, mert az az egy, ami jó ebben a vacakban, és olvass leírást vagy összegzést a többi számról, majd az utolsó 3-4 számra kapcsolódj be. Mivel rengeteg kritika érte/éri a kiadót az elmúlt években, és különösen a tavaszi agyrém miatt, talán egy-két jó mellékszál mégis lesz benne, mint anno a Flashpoint esetében a Batman: Knight of Vengeance mini. Ettől függetlenül tartok tőle, hogy ez bizony nem csak az olvasóknak, de a DC-nek is fájni fog. Lassan tényleg elég lenne, ha a DC Univerzum egy Gotham méretű városra zsugorodna össze, mert olyan szinten nem tudnak értelmes dolgokat kezdeni a karaktereikkel. :-X
KiD:
Az új részt még nem olvastam, de nekem a spier-verse eddig pont, hogy egy nagy, semmilyen massza. Megölték May apja Parkert, meg a Super Friendst, de közben sem Morlunékat nem tudom komolyan venni, sem a Pókokat. :-\
Micho:
--- Idézetet írta: Farek - 2014. December 14., 14:55:35 ---Szerintem a Sony nem hagyná. Oké, hogy Pókember Marvel tulajdon, de a filmes Pókember az övék.
--- Idézet vége ---
Én úgy hallottam, hogy a két mogul januárban ül össze, és tárgyalnak a karakter jövőjéről. Szerintem Sanyi jobban járna, ha íratna egy zsíros csekket a Disney-vel, hisz jelenleg annyi pénzük van, hogy akárhány nullát utána rakhatnak az összeghez ("ha nem elég, akkor teszünk rá még"). :cool:
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. December 14., 15:08:00 ---Spider-verse-el egyet értek. A tie ineket nem olvasom
--- Idézet vége ---
Én úgy szoktam, hogy ahol elágazik a sztori, és elérhető a folytatása, rögtön követem... utána visszatérek a fő szálra. Majdnem olyan feeling, mint a kaland-játék-kockázat könyvek ;D
Szóval ASM #11
Ez a Solus elég tápos, csuklóból elintézte a Kozmikus-pókot, pedig benne volt a nagy bizodalom. Kíváncsi vagyok, hogy fogják elintézni...
Balakin:
Spider-verse-el egyet értek. A tie ineket nem olvasom de a fő sztori részről-részre egyre jobban tetszik (mondjuk alapból mindig is szerettem Slott Spider-manjét). A 616 Peter-Spider Gwen jelenet a legutóbbi számban megható volt.
Farek:
--- Idézetet írta: Micho - 2014. December 14., 13:51:32 ---Kíváncsi vagyok, hogy mikor bukkan fel a filmes univerzumból Tobey vagy Garfield, ilyen alapon nekik is ott a helyük a Pók csapatban :cool:
--- Idézet vége ---
Szerintem a Sony nem hagyná. Oké, hogy Pókember Marvel tulajdon, de a filmes Pókember az övék.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése