HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
--- Idézet ---Akkor a Marvel bekaphatja miért tesznek kamu képeket a borítóra
--- Idézet vége ---
Ez még hagyján, de még a netes karrierem kezdetén iszonyat nagy vitába keveredtem néhány Hulk-rajongóval (akkor még nem tudtam, hogy ezek olyanok a képregényolvasók között, mint a sportrajongók között a Fradi B-közép), akik egyszerűen képtelenek voltak felfogni, hogy a Titkos Háború valahányadik részének borítóját, amin Hulk a hegyet tartja, talán nem kell pontosan és "szó szerint" venni. Merthogy szerintük Hulk tartotta az egész hegyet a hátán, mármint egyszemélyben, és a hegy többi része nem is érintette a földet
Na, az egy tanulságos vita volt. Idegborzoló marhaságokat tudtak ám mondani a kollegák... például hogy igaz ugyan, hogy a hősöket ugye körülvette a leomló hegy, nade az nem a hegy volt, hanem "a hegy aljáról leeső anyag", és igaz ugyan hogy nem tudtak kimászni tőle, de ettől még a hegy teljes súlyát Hulk tartotta. És egyensúlyban is tartotta, mert hát ha nem egyensúlyozza ki pontosan, akkor ugye valamelyik vége csak-csak leér... amúgyis megdöbbentően sima környék lehetett az, ahol éppen Hulk a legmagasabb kiálló pont, amin az egész hegy megtámaszkodik. Ja és a hegy darabokra esés nélkül kibírja, hogy néhány kilométer magasságból lepottantják. Azonkívül amikor Hulk végülis elengedte, akkor sem esett lejjebb. Mondom, egyszerűen hihetetlen arcok voltak... persze amerikaiak :DDD Az se nagyon zavarta őket, hogy felsoroltam a SW gyakorlatilag összes borítóját, és kb. egyiken sem volt olyan jelenet, ami a képregényben éppen ugyanúgy lett volna: szemrebbenés nélkül azt felelték, hogy a Hulkos borító akkor is hitelesebb, mint a képregény. Pffff
Gabe:
Akkor a Marvel bekaphatja miért tesznek kamu képeket a borítóra ?
Jó persze lelőnék a poént, meg minden, de attól még lehetne olyan ami nem terjeszt tévinformációkat.
Abyss:
--- Idézet ---Gabe felvetésére azonban, hogy az új DD hal meg, kicsit vitatkoznék. Elvileg ő Danny Rand, vagyis Vasököl, és kétlem, hogy kiírnák a karakterét, pláne így. Én tartom amgam ahhoz, hogy a borító csak palifogó, és más dobja fel a talpát a CW4-ben.
--- Idézet vége ---
olyannyira, hogy az októberben megjelenő choosing sidesban róla is szó lesz...ja és novembertől indul a saját füzetecskéje Vasökölnek
Sijen:
Rovott múltú? ki nem az? Az dobja rám bulldózert, aki bűntelen a Marvel-szereplők közül.
Daredevil:
Nem, baj. Rovott múltú ezért nem szeretjük.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése