HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
--- Idézet ---Nem úgy volt , hogy Lény kivándorol? Most mégis ott láttam a regesek oldalán.
--- Idézet vége ---
Lény később vándorol ki; Sue közvetlenül a regesek csapdája után megy el, Lény pedig azután, hogy megpróbálják kiszabadítani az ott fogságba esetteket.
Egyébként nem értem, hogy Reed hogy vehette ilyen félvállról az asszony átpártolását... Sue búcsúja után Reed lazán sétálgat a Stark Toronyban, semmi para, vagy önvád, vagy kétség... hihetetlen, hiszen X éve harcolnak együtt, ugye szerelmesek is, gyerek meg minden, most meg az lesz a következő lépés, hogy elzsuppolhatja a feleségét a Negatív Zóna börtönébe. Hát ettől azért ki kéne buknia...
Vasember meg egy kicsit túlságosan beleélte magát ebbe a dologba, olyannyira hogy a Stark Műveket is átkeresztelték. Múlt héten vettem két gyertyakulcsot, és vajon mi a márkájuk, na mi? Hát ez:
Bundy2020:
Emberek, volt egy kis szabadídőm és lusta voltam elindítani a Preyt, úgyhogy itt van néhány új banner:
Na, ennyit csináltam mára, de mostmár tényleg megyek, ebédelni kell meg lemosni a kocsit.
d-mon:
nekem vannak olyanok amik nagyon bejönnek,de olyanok is amiket kivágnék a kukába.
horjb:
Minél tovább nézem Ramos Rozsomákos rajzait, annál jobban tetszik!
d-mon:
megint nem tudok letölteni segítsetek lécci!pedig már majdnem behoztam a lemaradást
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése