HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1221/1662) > >>

Inner Circle:

--- Idézet ---
--- Idézet --- Minél tovább nézem Ramos Rozsomákos rajzait, annál jobban tetszik!
--- Idézet vége ---
Rajtam pedig annál nagy hányinger lesz urrá.
--- Idézet vége ---
Én is csak annyi pozitívumot tudok róluk mondani, hogy jobbak, mint a Galactus-os űrbéli Rozsi-sztori rajzai, egyébként rettenetes. Különösen azért, mert a faszi láthatóan azért tudna rajzolni, csak valamiért ragaszkodik az olyan hülyeségekhez, mint hogy Rozsi szélesebb legyen mint amilyen magas, meg hogy a csuklyásizma 45 fokban induljon fölfelé... ha ezeket elfelejtené, tán nem is lenne rossz.

talgaby:
Igen, azzal már nekem is elkezdené a letöltést.

d-mon:
cél mentése más néven módszerrel bejönnek köszünöm   eddig úgy csináltam hogy egyszer rákatt aztán frissítés.de ahelyett most már 404es hiba jön ki...

Micho:
melyik számok nem jönnek be? én amire találomra rányomtam, az ezzel a módszerrel müxik

talgaby:
Akármilyen pocsék böngésző is az IE, még az se tudja visszahozni a szerverről törölt file-okat. Se az, se a Firefox nem hozza be, mindkettő szerint törölték őket  (Most vagy elszállt megint az extráról - ezért nem töltök én fel rá sose semmit - vagy innen is letörlik a megtalált illegális file-okat.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése