HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Abyss:
nos..egy kis "Damage report":
-Pókember maszk nélkül, ahogy kapi monta most már örülhet mert a homokember tudja MJ irányítószámát
- Fantasztikus négyes széjjel tagolva
- Ben Grimm el ment vadászni
- A mutánskérdés gyakorlatilag "megoldódott", az a marék mutáns aki maradt már nem okoz nagy fenyegetést az államra nézve...elviekben...ja és ők is marakodnak egymással /x-factor contra x-men contra 198/
- Kábel Deadpool konfliktus /egy kicsit most összebalhéztak/
- az angyalok széjjelestek /bár ez alap/
- legálisan garázdálkodnak az utcákon szuperhősökre vadászva olyan cuncimókusok mint Venom, vagy Célpont
egyelőre ennyi....azt hiszem
laza lesz a folytatás
Zodiak:
--- Idézet ---Nem lehetne megoldani valahogy,hogy firefoxal is le lehessen szedni?
Eddig gond nélkül sikerült,de az utolsó három halott.
Az I.E-t pedig messzire elkerülőm
THX
--- Idézet vége ---
Én is Firefoxot használok, de feltettem egy IE Tab nevű kiterjesztést még korábban, így le tudom szedni.
Jobb klikk a linkre -> Megnyitás IE motorral...
így megy
De az lenne a legfrankóbb, ha valódi linkeket lehetne kreálni valódi oldalon, ahonnan le lehet őket húzni, mert ahogy már korában is írták az IE letöltési technikája egy rakás teveürülék, gyakran letöltés közben megszakad, valamint a letöltésvezérlők sem szeretik azokat a linkeket.
Hogy magához a sztorihoz szóljak hozzá: kezd eldurvulni a helyzet. Sztem Sue és Fáklya után Pókember is át fog állni. Csak idő kérdése.
talgaby:
Az Amazing Spider-Man #535 azért olyan pocsék ott, mert 4 nappal a kiadása előtt csinálták azt meg. Az újság csak tegnap jelent meg, így a normális minőségű scanre ma vagy holnap lehet számítani.
update: Ha az nem is, más szép számmal jelent meg. C&DP #32, YA&RA #3, CW Frontline #6, Daily Bugle 09.27...
Callaow:
Nem lehetne megoldani valahogy,hogy firefoxal is le lehessen szedni?
Eddig gond nélkül sikerült,de az utolsó három halott.
Az I.E-t pedig messzire elkerülőm
THX
Daredevil:
Na bazz. Végre jön le a további CW.
jól látom, hogy az Új Harcosok felállásában szerepel Vörös Pók? mikor tért vissza?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése