HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1215/1662) > >>

horjb:
Uhh. Asszem régen lehette olvasni a Spidertomon, az Amazing Póki vmelyik számában. Rozsi 46 (sikerült leszedni):
Rozsit frankon megszivatják a DamCon-os srácok a végén.

Abyss:
egyébként aki olvasta a captain america 22-t....ki a szent szar az a Faustus?

talgaby:
A 198-ban az a vicces, hogy már a 198 c. mini végére is csak 196 maradt. Aztán hirtelen visszatért Jégember, majd Higanyszál és Magneto...kíváncsi vagyok, Xavier mikor kapja vissza a képességeit, de van egy olyan érzésem, hogy lesznek még jópáran, akik visszaszerzik.
Amit a CW X-Menben írnak, még nem szentírás. Annyira csak nem utálják már a mutánsokat a Marvelnél, hogy még egy tömeges irtást végezzenek közöttük.

Abyss:

--- Idézet ----A mutánskérdés a HoM óta meg van oldva. Köszönjük meg szépen Quesada bácsinak . Bishop viselkedése viszont az utóbbi időben nekem kicsit fura. Ennyire sose volt egy begőzölt Rambo, ment a feje után, de nem ekkora kérdésekben.
--- Idézet vége ---
ez oké....de azóta az a 1989 is pusztul. pl a legújabb civil war x-men epizód végére megint kb 150 mutáns végét jósolják az atombunkerban..na jó talán annyiét nem.....

talgaby:
-Az elsőre annyit, hogy én MJ miatt már a Polgárháború beharangozója miatt aggódok. De tényleg ne öljék már meg! Homokember viszont még mindig jófiú, vagy nem?
-Az F4-ről én csak annyit mondok, hogy ez szerintem akkor is Reed hülyesége, aki most szokása szerint nem lát túl a tudományos tényeken, de ez itt egy teljesen rossz megközelítés. Sue-nak van igaza, Ben meg csak besértődött, bár ő cselekszik helyesen.
-A mutánskérdés a HoM óta meg van oldva. Köszönjük meg szépen Quesada bácsinak . Bishop viselkedése viszont az utóbbi időben nekem kicsit fura. Ennyire sose volt egy begőzölt Rambo, ment a feje után, de nem ekkora kérdésekben.
-Deadpoolt most tényleg nem kell komolyan venni, csak feltűnősködik, csak nehogy Kábel egyszer "halálosan" komolyan vegye Wade-et. De szerintem az ő viszonyuk nagyon gyorsan rendeződni fog a CW után. Elvégre ott van Providence és az állam, aminek nem jut eszembe a neve. Kábelnek szívügye, és DP-nek is, bármennyire nem akarja bevallani.
-Az Angyalok a megalakulásuk óta feloszlanak és újjászerveződnek. Akkora a csapatmozgás, hogy az ilyenek, mint  a mostani szétválás, már szinte fel se tűnnek. (Azért kíváncsi vagyok, melyik lesz a jobban fogyó cím: a Mighty vagy a New).
-Az utolsó viszont a legaggasztóbb. Bár a DamConnak szép megbízásai lesznek, de a garázdálkodások igen komoly károkat okozhatnak vagyonban és életben egyaránt. Én úgy érzem, nem csak egyetlen szuperhős hullánk lesz a CW végére (különösen, hogy mindenkitfejbelövő Frank is beszáll hamarosan ).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése