HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1212/1662) > >>

pepo05:

--- Idézet ---A Firefox pedig nem akarja letölteni. Akkor vmilyen külső program segít nálad neki, nem?
--- Idézet vége ---
Szerintem nincs külső program. Egyszerűen ráklikkelek a linkekre(most szedtem le az AmKap v5-el bezárólag a legújabb 4 képregényt) és felajánlja, hogy menti a lemezre, vagy megnyitom-e valamivel. Van flashgetem, de az tudtommal nem funkcionál így, továbbá korábban nem volt, és akkor is így szedtem le a cw füzeteket.

beigli69:
Örök hála emberek !! Nem is emlékszem hogy mikor volt utoljára ilyan mértékű CW dömping. Köszönet az elkövetőknek!

horjb:
Úgy tünik mostanában elleszünk látva Maervel játékokkal: most jön az Ultimate Alliance, utána meg egy Marvel MMO* *(massive multiplayer online game)

papper:
Ez az IE Tab kiterjesztés hol van?

talgaby:
A Firefox pedig nem akarja letölteni. Akkor vmilyen külső program segít nálad neki, nem?

Update: MEGVAN!!!! Végre, nem kell többé IE-vel szenvedni! Eljött a megváltás! Nyitni kell rajtuk egy Propertiest (Tulajdonságok), kimásolni a linket, nyitni egy új fület és oda bemásolva megnyitni. Ekkor felajánlja a mentést és le is jön normálisan. Jipí!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése