HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
gabo:
Batman nekem sem akkora kedvencem, DC és Marvel nagy gyűjteményt veszem, ezt nem fogom! Bőven elég a Kingpin-es Batman, arra maradok előfizető és ennyi! Én fanatikus gyűjtőnek gondolom magam, főleg szuperhős fronton, de ez anyagilag már sok! Ha 3090 ft vel számoljuk teljes évre a 3 gyűjtemény 241020 ft, és még hol vannak a Kingpin kiadványok, Star Wars, Walking Dead, Spawn, X-men.... stb! Ennyit nem fog bírni a piac! Még jó hogy a Szukitsnál jó akciók vannak!
Sepi:
Részemről totál kihagyós a dolog. Több szempontból is. Egyrészt ismerjük milyen minőségben dolgoznak az Eaglemoss fordítói. Másrészt a jobb sztorikat a Kingpin már kiadta, vagy folyamatban van a kiadása. Harmadrészt össze-vissza ugrál, semmi kronológia nincs a sorozatban. Negyedrészt meg amúgy se vagyok oda annyira Batmanért, hogy gyűjtsem, bőven elég kiadvány jelenik meg, amit venni kell.
gabo:
Nem sok megfontoltságot látok benne! Ekkora választék mellett ez már sok lesz!!
Sepi:
Sok értelme ennek se lesz, mert ez is ugrálni fog össze-vissza időrendben. Örülni lehet, ha egyáltalán egy sztori teljesen benne lesz és nem a felénél hagyják abba.
gabo:
Ide is sikerült! Nem a legjobb kép, de erről beszéltem!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése