HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Puma:
Valaki meg tudná mondani, hogy a Speed Force-nak mi a neve magyarul?
http://en.wikipedia.org/wiki/Speed_Force
Nagy segítség lenne, mert fordításhoz kellene. Előre is köszi. :)
Micho:
--- Idézetet írta: Farek - 2015. Január 23., 16:31:00 ---
--- Idézetet írta: Asys - 2015. Január 23., 15:57:40 ---Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy ki tér vissza előbb, Rozsomák vagy X professzor? ;D
--- Idézet vége ---
És mikor lesz Thor ismét méltó Mjölnirre? ;)
--- Idézet vége ---
És tudjuk már, mit suttogott Nick Fury a fülébe, amitől hirtelen méltóságát vesztette?
(remélem nem azt, hogy buzi-evagy) :hehe:
--- Idézetet írta: KiD - 2015. Január 23., 16:37:02 ---Hallottam egy olyan verziót, hogy valójában csak az ultimate univerzumot akarják kinyírni, és megmenteni belőle, ami jó
--- Idézet vége ---
Ezzel ki tudnék békülni, de akkor rengeteg duplikáció lesz? :nemtudom: Mert Pókemberből elfér egy PP meg egy Morális egymás mellett, egy univerzumban, de a többi Marvel karakterből bőven elég lenne egy is (ráadásul jelen pillanatban az ulti PP is él). Vagy azt is el tudom képzelni, hogy "csak egy maradhat" felkiáltással a Marvel kiválogatja a karaktereket, és akiből az Ulti változat nekik jobban tetszik, az marad, és a 616-os kuka, és vicaverza.
KiD:
Hallottam egy olyan verziót, hogy valójában csak az ultimate univerzumot akarják kinyírni, és megmenteni belőle, ami jó, szóval az alap univerzumban nem lennek nagy változások, csak hogy pár karaktert átraknak bele. Ennek azért némileg ellentmond pár nyilatkozat meg az összes hülye poszter is.
Farek:
--- Idézetet írta: Asys - 2015. Január 23., 15:57:40 ---Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy ki tér vissza előbb, Rozsomák vagy X professzor? ;D
--- Idézet vége ---
És mikor lesz Thor ismét méltó Mjölnirre? ;)
Asys:
Valami egészen elképesztő, ami a Marvel-nál megy már egy jó ideje... :dry:
Egyre több az újonnan kitalált, behozott, teljesen felesleges karakter, egyre kiábrándítóbbak a történetek, a crossoverek, nem tudnak mit kitalálni a hősöknek, a hősökről... :-\
Nagyon elindult a lejtőn az egész... :(
Gondolom, májusig összeeresztik az Illuminati-t az Angyalokkal, hogy aztán kibékülve lenyomják Thanos-t és brigádját!
Aztán jön a ,,Marvel-verse'', ami Secret Wars néven fut és mindent megváltoztat majd!!! :badteeth:
Meghal pár hős, amúgy is feláldozhatónak tűnő verziója és le a nyakam, hogy majd olyan hőscsapatok lesznek, ahol mindenki másik dimenzióból van...
Tudom, kicsit Exiles szagú, de hát akkoriban az sikeres volt, egy darabig...
Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy ki tér vissza előbb, Rozsomák vagy X professzor? ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése