HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
Vagy ő sem, csak valahogy neki sikerül a Losttal ellentétben mindig összeblöffölni a végére egy átfogó választ.
Habár ez sem törvény, ott van például a Red Mass for Mars, szerintem ott még ő se tudta, hogy akkor most mit írt az utolsó füzetbe.
Inner Circle:
Miután figyelmesen elolvastam Hickman New Avengers 30-át, biztos vagyok benne, hogy Hickman érti.
Inner Circle:
A Wolverines egész jópofa kezd lenni. A végén az űrbéli látogató az előzetesek szerint Agyar, a Siár gárdából. Érdekes lesz, hogy miért jelenik meg, mint akinek Logan volt a legjobb barátja, hiszen az első Agyart Rozsomák még az M'Krann-os sztori idején elgyepálta, aztán később átváltozott Fészek-rovarrá, az meg rendszerint egyirányú utca. A Gárdában mondjuk a kódnevek hagyományosan nem személyeket, hanem szerepeket jelentenek, szóval ez lehet egy másik Agyar, akkor viszont nem tudunk róla semmit.
Inner Circle:
Amíg élt, Rozsi előbb-utóbb feltűnt minden egyes csapatban, most meg ugyanez van a szobrával: előbb-utóbb minden egyes csapatban feltűnik :D
Micho:
--- Idézetet írta: Farek - 2015. Február 11., 13:27:28 ---Nekem tegnap nehezen sikerült a .to-t munkára bírnom. Mindig valami .so-ra irányított.
--- Idézet vége ---
Nálam a .to volt a nyerő, simán működik.
Wolverines #6
Úgy tűnik, hogy a készítők lejöttek a szerről, ez a rész már határozottan követhető volt... nem fogtam a fejem közben, hogy akkor most mi van...? Na jó, a cliffhangernél igen, de a cliffhanger-ök már csak ilyenek. Megnéztem volna, hogy a paradicsom madarak, és a többiek mit tudtak volna kezdeni Mr. S-sel az X-ek nélkül... sajnos így Shogunról sem derülhetett ki több, az X-Men kivitte helyette a szemetet. A Rozsó-szoborból meg lassan valamiféle vándorserleg lesz, annyian cipelték már a kezükben :hehe:
Spider-verse
Noha hátra van még egy epilógus, de nekem nagyon laposra sikeredett a vége. Nem tetszett, hogy az ellenségek majdhogynem egymásra borultak a végén... Majrés is, aki eddig folyton hisztizett a szülei halála miatt, simán könyörületet tudott mutatni, PP-n meg már nem is csodálkoztam, hogy kesztyűs kézzel bánt Morlunnal. Szegény Kaine most foroghat a sírjában, és Miguel is láthatóan nagyokat nyelt a puhapöcsösködés láttán. Ide bizony egy Ottó féle "végső megoldás" hiányzott, ami komorságával méltó befejezést adhatott volna, hisz nem kevesen hagyták ott a fogukat Morlunéknak hála.
Ja és persze a "nagy hálószövőről" és Karnról sem tudtunk meg többet, pedig azt hittem, ez a két karakter tartogat még meglepetéseket :rolleyes:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése