HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
KiD:
Tegye fel a kezét, aki meglepődött, hogy Kindred az Harry... (Amazing Spider-man)
Nekem sajnos fájdalmasan egyértelmű volt régóta.
talgaby:
Hickman írja, úgyhogy ezt a kérdést olyan 3 év múlva tedd majd fel, amikor befejezte. Eddig mind a bosszúangyalos, mind az F4-es nagyeposzai borzalmas lassan indultak, sok látszólagos blődséggel, de a legvégükre megérte kivárni a 10+ kötetnyi anyagot. De ő sajna csak egyben olvasva jó, havonta ijesztően szétszórt és lassú még két havilappal is.
KiD:
Valaki össze tudná nekem foglalni a Marvelnek ezt a Krakoa történetszálát. Pár részt olvastam, az alapsztorit vágom, hogy itt egy mutáns országot próbálnak összehozni, de azon túl kifut valahová ez a sztori? Kicsit unalmasnak hangzik idáig.
talgaby:
Ha a Sandmanre és a Boysra vevő, meg lenyelte a Watchment is, akkor a Marvelman/Miracleman sem elrugaszkodott. Gaiman nevével azért idehaza is sok mindent el lehet adni.
Sepi:
Szerintem nem. Bár ha mondjuk kb 1 évvel ezelőtt hozta volna ki valaki megfelelő marketinggel és körítéssel, akkor lehet, hogy lett volna esélye. Hiszen a járvány előtt sok olyan réteg cucc jelent meg nálunk, amire egy lyukas garast nem adtam volna, hogy valaha is megjelenik Magyarországon, de mégis kijött. Akkor még vígan minden gyűjtő megvett mindent ami képregény, nem érdekelte őket, hogy mi van benne. És a 90%-uk szerintem még azóta se olvasta el azokat, csak ment fel a polcra a többi mellé. Bár lehet, hogy ezen az arányon a karantén javított egy kicsit.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése