HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Sepi:
Engem se nagyon hozott lázba a vadiúj Marvel. Sok érdekességet nem látok benne, és már most megmondható, hogy mely füzetek lesznek azok, amelyek crossoverezni fognak egymással. Legalábbis amelyeket Bendis fogja írni, azok tuti.
Amúgy ki a bánat csinálta fel a Póknőt? És pont most, amikor a bombázó nőből hirtelen egy tök lapos csaj lett? :nemtudom: Fene se érti ezeket.
Inner Circle:
Mellesleg Hugh Jackman utolsó Wolverine-szerepe állítólag az Old Man Logan-re épúl majd. Nehéz elhinni, egyrészt mert bár az eredetiben a nem-mutáns karakterek jórészt halottak, de éppen azért érdekes a hiányuk, mert előzőleg ők voltak a középpontban, a filmes X-világban pedig mindig csak néhány mutáns volt, akik hébe-hóba balhéztak egy kicsit, de nap mint nap nem sok vizet zavartak. Persze az Age of Apocalypse felvezethet egy mutánsvilágot. Másrészt a DoFP szintén egy disztópia volt, halott hősökkel, és aligha lőnék el újra ugyanezt.
Farek:
Micho, elnézve a felhozatalat, nagyrészt egyetértek veled... :-\
Inner Circle:
Nekem nagyon hiányzik egy igazi Rozsomák, Old Man Logannel kiegyezek :-) Laura, mint Rozsi logikus és rendben levő lenne, csak kissé Wolverina-s, pláne így Thorral együtt. Nem akarok nagyon soviniszta lenni, de ez egyszerűen nem Marvel 616. Akkor már hozzácsaphatnánk egy Mr Storm-ot, egy Scarlet Warlockot meg egy John Greyt... :P
Nade Old Man Loganre visszatérve, ő a jövőbeli csapatával együtt visszajött az F4-et abajgatni, még a mi Loganünkkel is lejattolt a jövőbeli Susan temetésén, aztán a mesterséges Föld védelmezői lettek, és ő elutazott valahová az idők végezetére, ahol felkoppintotta magát a Földanyát (!) és itt hagytuk ott. Annyira tán már nem is volt Old, csak amennyire Shatterhand :D Innen hogy lett belőle megint ősz, bőrjakós igazságosztó?
Micho:
Azt hiszem, én most fogok egy hosszúúú szünetet tartani az új megjelenések követésében. Ez a katyvasz nekem ránézésre nagyon nem jön be... lehet, hogy lesznek érdekes felütések benne, de összességében elvesztettem az érdeklődésemet, nem érzek szilárd talajt az új "All New All Different" dolog alatt. Kíváncsi vagyok, hányszor sütik majd el ezt a poént:
- "Hé, Pókember!"
- "Melyik?"
Azért ha véletlenül kiforrja magát, szóljatok, de egyelőre én kivárok :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése