HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (83/1662) > >>

Zigota:
Köszi az összefoglalókat! Kedvet is kaptam hozzájuk. Na meg most olvastam a Multiversityt, és ez a sok alternatív szál a Marvelnél nekem arra hasonlít.

Farek:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2015. Augusztus 03., 21:47:05 ---Future Imperfect 01

Maestro tombol, kis híján összetöri Rubint, és legyőzi a többieket, amikor színre lép a titokzatos lázadó vezér, mindenki kedvenc kék szemű Benjamin J. Grimmje...

--- Idézet vége ---
Vagy nem...  :badteeth:

Micho:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2015. Augusztus 03., 21:47:05 ---Én eddig az alábbi három nyitányát olvastam:

--- Idézet vége ---

Ez kezd hasonlítani a 2006-os fóruméletre, amikor ugyanígy követtük le a Civil War eseményeit... mindenki összefoglalta, amit olvasott, gyakorlatilag ezért neveztük át ezt a topikot. Flesselek ezerrel :cool:

Gorgonita:

--- Idézetet írta: Sepi - 2015. Július 25., 12:46:13 ---Rövid összefoglalót esetleg írhattok róla, mert annyira nem érdekelnek a Secret Wars eseményei, hogy elolvassam őket, de a beszámolókra és véleményekre vevő vagyok.  :)

--- Idézet vége ---

Én eddig az alábbi három nyitányát olvastam:

Civil War 01

A Polgárháború elvadul miután a Stark börtönében vívott harc közben valaki beindítja az önmegsemmisítést. Mindkét fél a másik felet okolja ezért. Sok hős meghal, a konfliktus pedig kiterjed az egész országra, amely így ketté szakad. Iron-nak hívják a regisztrációt támogató keleti, és Blue-nak az azt ellenző nyugati vidéket. Előbbiben minden új höspalántát regisztrálnak, utóbbiban csak egy-két törvény van, pld: ne árts másoknak. A kettő között félúton található a St. Louisi szakadék, amin egy híd ível át. Ide hívja béketárgyalásra egy nő (a nevére nem emlékszem), Tony-t és Steve-t. Cap Spideyvel érkezik, aki a vidéken valamiféle mechanikus szárnyakkal közlekedik. Vast Amazon kíséri, de elhozza M.J.-t és Peter lányát is, akik már évek óta nem látták Spidey-t. A tárgyalást merénylet szakítja félbe, a Capnak szánt golyót a váratlanul felálló békéltető nő kapja. Spidey csak egy távirányítós puskát talál, merénylőt nem. Az eleve rosszul induló tárgyalás így természetesen ellenségeskedésbe csap át....

Star Lord and Kitty Pryde 01

Az eredeti Star-Lord és egy alternatív Kitty találkozása.
Star Lord miután Strange elteleportálta egy nívós manhattani bárban rejtőzik el Doom pribékjei elől. Stevie Rogers álnéven Disney betétdalokat ad elő, amelyeket ebben a világban nem ismernek. A bárt egyébként Drax helyi megfelelője vezeti. A szünetekben Star-Lord menyasszonya Kitty Pryde elvesztése miatt bánkódik. Épp ekkor érkezik a bárba az itteni Kitty, aki persze nem ismeri Star Lordot, ellenben Doom-nak dolgozik. Pontosabban Sue-nak vagy Valeria-nak; arra már nem emlékszem melyiknek. Anomáliák, nem a Csatavilágba tartozó tárgyak után kutat. Találkozója van Gambittel aki Mázlista csontjaiból készített késekért cserébe egy hajcsomót nyújt át. Kitty szkenneli a hajat, mely a Csatavilág történetében először valóban anomáliának bizonyul. Ekkor lép színre Star-Lord, aki összekülönbözik a Kitty-nél bepróbálkozó, rámenősködő Gambit-tel. Kitty szkennere persze anomáliaként azonosítja be Star-Lordot, aki így lelepleződik...

Future Imperfect 01

Disztópia világában vagyunk, ahol a hősöket kiirtó, kegyetlen Maestro (Hulk jövőbeli alteregója) az úr, és csak kevesen mernek szervezkedni ellene. Egyikük; Rubin, akit képességei alapján én Cyclops és Emma Frost lányának tippelnék, egy titokzatos öregre bukkan a sivatagban. Az öreg azt állítja, hogy ő Odin, aki letaszíttatott a trónjáról. Rubin a városba, lázadó barátaihoz viszi a legyengült Odint. Ők elvezetik titkos bázisukra, hogy találkozzon még titkosabb vezetőjükkel. Ekkor kiderül, hogy „Odin” valójában Maestro, aki kiderítette hova szokott elvonulni Rubin. Maestro tombol, kis híján összetöri Rubint, és legyőzi a többieket, amikor színre lép a titokzatos lázadó vezér, mindenki kedvenc kék szemű Benjamin J. Grimmje (Farek kiegészítés: lesz itt még meglepetés)...

Nos egyelőre ennyi kedvcsinálónak, az esetleges elfordításokért elnézést kérek.

Inner Circle:
Venni Thor, kici-occó, százasz kiszejelész, ajándék pölyöllel!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése