HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (702/1662) > >>

Jolly Jack:
Egy kis előzetes a Batman and Robin 2. számából: 1, 2, 3, 4, 5, 6.  

--- Idézetet írta: dr samson ---Nagyon, de nagyon várom már ezt a sorozatot, már egyszerűen nem bírok magammal.
--- Idézet vége ---
Én viszont Morrison új sorozatával vagyok így.

Predash:
Okés, felfogtam egyszer is.

talgaby:
Mert azért olyan nagy dolgokat nem lövünk el itt, ráadásul manapság a kiadók már vannak olyan kedvesek, hogy a nagy eseményeik kétharmadát legalább negyed évre előre szándékosan kiszivárogtatják, a maradéknál meg szupertitkos meg egyéb hangzatos jelzőket raknak az előzetesre.
Aki viszont ennek ellenére úgy érzi, hogy poént lőttek el neki, az magára vessen, kétszer is direkt ki van írva a topicba lépés előtt, hogy ez egy kemény spoiler-övezet.

dr samson:

--- Idézet ---Doki láttad már az Adventure Comics #3 borítóját?
--- Idézet vége ---
Húúúú, még nem és mérhetetlen köszönetem érte! Nagyon, de nagyon várom már ezt a sorozatot, már egyszerűen nem bírok magammal. Mindenestre a nagy várakozást megkönnyítendő a 00. számot megrendeltem magamnak eredetiben is...  

--- Idézet ---Egyébként még a doki szólt nekem annó, hogy fölösleges spoilerezni, mivel  SPOILER-övezetben tartózkodunk.
--- Idézet vége ---
Igen, ez így van és tudtommal talgaby is ezt a nézetet vallja. A topik címében ott van, hogy spoileres toopik, aki ezután még is betéved, és olyasmit olvas, amit nem szeretett volna, az magára vessen!

Inner Circle:
Ez valami furcsa ősember-Batman, akinek ujjanként három helyett csak két ujjperec jutott?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése