HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Executor:
kicsit tényleg mangásak lettek a figurák...
+++
--- Idézetet írta: Sepi ---
--- Idézetet írta: Inner Circle ---Annyi történt, hogy John Romita megpróbált Pókembert rajzolni, és ettől mindenkire rájött a hányinger.
--- Idézet vége ---
Ja, rémálmaimban még mindig kisért az utolsó oldalas Skorpió rajz.
--- Idézet vége ---
Vagy ahogy Spidey hívta: "Ven-orpion"
Sepi:
--- Idézetet írta: Inner Circle ---Annyi történt, hogy John Romita megpróbált Pókembert rajzolni, és ettől mindenkire rájött a hányinger.
--- Idézet vége ---
Ja, rémálmaimban még mindig kisért az utolsó oldalas Skorpió rajz.
Inner Circle:
Annyi történt, hogy John Romita megpróbált Pókembert rajzolni, és ettől mindenkire rájött a hányinger.
A képregényben meg kb. annyi, hogy az akkor-még-Thunderbolts (a későbbi Avengers) egy kicsit hajszolta Pókembert New Yorkban, aztán abbahagyták. Brock egy kicsit Anti-Venom lett, aztán abbahagyta. Pókember egy kicsit haldoklott, a friss Goblin-ellenfélről, Menace-ről kiderült, hogy valójában Harry Osborn csaja, Lily, és a végén elkapták és összejött az öreg Osborn-nal. A faterja pedig megnyerte a polgármester-választást, de nem vette fel a hivatalt, ezért lett később J. Jonah Jameson New York polgármestere. Elég felejthető történet, bár Romita nélkül lehet, hogy jobb lett volna.
Viszont a Dark Wolverine-t érdemes elolvasni, mert semmit, nullát, zérót, mínusz végtelent vártam tőle, és piszok jó. Teljesen szokatlan stílus, mindenkinek ajánlom.
Executor:
Bocsi mindenkitől, ha volt már róla szó, még új vagyok a fórumon!
Valaki ismertetné velem, mi is történt a tavaly megjelent "New ways to die"-sztoriban?... Amikor feltűnt ismét Eddie Brock, mint Anti-Venom?!
Előre is köszi a részletes ismertetést!
Ex
talgaby:
Én meg a Legacyval voltam így, de csak kivártam a történet végét, és nem kellett csalódnom. Úgyhogy most megint szeretem Carey-t. És reménykedem, hogy néhány évtizedig még a címen marad.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése