HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
dr samson:
Emlékeim szerint az F4 vol3-ban volt, és nem is volt az olyan rossz. Kis szerencsével majd az oldalon is találkozhatsz vele valamikor...
És nem mellesleg mondtam már, hogy ezen a héten jelenik meg az Adventure Comics első száma? Húúúúú, már alig várom. Most néztem meg pár előzetes oldalt belőle, és egyre inkább olyan érzésem van, hogy csütörtök este elkészítem életem második nulla napos honosítását, amíg még meleg a szken...
nickfury:
A wikin az van írva hogy egy ideig johny storm is Galactus hírnöke volt, az nem lehetett valami jó történet, olvasta valaki? nem tűnik eredetinek, a barátnője is az volt.
dr samson:
Mert olyan mazoista vagyok, mint talgaby a Ms. Marvellel... Meg mert az F4-et szeretem...
--- Idézet ---Megéri annak olvasni a Blackest Nightot, aki nem igazán ismeri a Green Lanternek világát?
--- Idézet vége ---
Türelem. Már félig kész van az első összefoglaló, csak az elmúlt három napban nem volt midőm foglalkozni vele.
Inner Circle:
--- Idézetet írta: dr samson ---Elovastam a legújabb F4-et... ez mégis mi a sz*r volt?
--- Idézet vége ---
Már az első Millaros F4 óta a bögyödben van, hát mér' olvasod, ha nem tetszik? Nem volt azzal semmi baj, csak az esküvős rész volt egy kicsit nyálas. Ja, meg továbbra sincs szinkronban a többi füzettel.
talgaby:
Igen. A háromnegyedét nem fogod érteni, de mivel Johns írja, így a válasz ettől függetlenül is igen.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése