HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (683/1662) > >>

Inner Circle:
Egyértelműen és továbbra is az Incredible Hercules a kedvenc Marvel-füzetem :-)
Amúgy Steve feltámasztása körül nem lesz kicsit gáz az, hogy Thor valamelyik részben szépen megidézte őt a holtak birodalmából, és akkor még szó se volt erről az időről elveszős baromságról?

Farek:
Na, arra azért kíváncsi lennék!

Sepi:
Hm, csak nem Kapi lesz az új Vasember?

Inner Circle:
Ízlések és pofonok, szerintem az előző Iron Man sorozat sokkal jobb volt. Ennek az első története lényegében semmiről sem szólt, csak azt húzták vagy hat részig, hogy Pepper megkapja a mini-erőművet. Utána félelmetes lassúsággal elindult a World's Most Wanted, már nem is tudom, mikor kezdték, de eddig kb. három résznyi esemény volt benne. Tényleg NAGYON, NAGYON lassan halad. Most meg nagy lezárás helyett se azt nem tudjuk meg, hogy mi a fene volt a meghajtón, se azt, hogy miért kerülte meg Tony ötször a világot és mi a célja ezzel a pszeudo-öngyilkossággal (ennyi erővel kilőhette volna magát az űrbe, bezárkózhatott volna az F4 tornyába, akár megkérhette volna Xaviert hogy törölje ki az agyát vagy ilyesmi), meg hogy miért lett volna jobb, ha eljut Dubaiba. Azt se értem, hogy Pepper páncélja miért ácsorog az ikszedik emeleten Pepper-re várva, miután világos parancsot kapott, hogy menjen a meghajtóért (ja, és Pepper elé sem megy), aztán ahelyett, hogy a másik két csajnak segítenének, szépen olajra lépnek - A MEGHAJTÓ NÉLKÜL (pedig "Protect the drive, the drive is everything..."). Nekem a szép rajzon kívül Donald Blake utolsó oldalas megjelenése az egyetlen pozitívum az egész történetfonalban.

zozi56:
Ezt észrevettem én is, nagyon tetszett. Tony halála érik már egy ideje.

Amúgy a sorozat nem véletlenül kapott Eisnert, szerintem az egyik legjobb ongoing most.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése