HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gorgonita:
Végetért hát a Secret Wars. Nekem az jutott eszembe, hogy a régóta sikertelen F4-et úgy búcsúztatják, hogy Reed-et, Franklint, Valt és a többi tudóspalántát kvázi istenséggé léptetik elő, ami igen szép főhajtás a nagymúltú csapat előtt. Persze lehet csak én látom így. :)
talgaby:
Ha nem megy ki a fejemből, akkor igen.
FZoli:
@talgaby: Tegnap meglepődve láttam, hogy végett ért a Witchblade, így ezzel lényegében ennyi volt a Top Cow univerzum jelenbeli szála. (A jövőbeli IX szériák még próbálkoznak.) Erről említés szintjén megemlékezel majd a novemberi(?) képregényes piacelemzésben?
Sepi:
Úgy néz ki, hogy manapság már bevett szokás, hogy egy nagyobb sztori bevezetése előtt/alatt mindig ilyen lightosabb ellenfeleket ásnak elő. De a zodiákus is előre lépés. Mert uncsi lett volna megint, ha csak sima piti utcai tolvajokkal küzdött volna. ;)
--- Idézetet írta: Micho - 2015. Október 25., 22:25:00 ---Amazing Spider-Man Vol (akármennyi) #2
--- Idézet vége ---
Vol 4.
Micho:
Amazing Spider-Man Vol (akármennyi) #2
Háááát... és egy nagy hát. Többet vártam :-\
Az első, lendületes számhoz képest picit leült a cselekmény, és kedvencünk egy vízalatti Zodiákus bázison b@ssza el a füzet legnagyobb részét. Számomra maga a Zodiákus is max egy Zs-kategóriás bűnbanda.... ezt úgy vélem, hogy Slott is megerősítette egy hatalmas poénnal, amikor egy random Zodiákus katona azt mondja, hogy miért is nem maradt a Hydránál :lol:
Az se tetszett továbbá, hogy az új ruha már páncélozott is, és lepattannak róla a golyók, így a jó öreg póktempó jelentősége is elveszett... ráadásul a foszforeszkáló trutymó funkciójára még mindig nincs magyarázat a ruháján, ez marad a "trutymó titka" :cool:
Végül van egy rejtélyes, háttérben ügyködő alakunk, egy halálból visszatért szereplőnk, és egy Nick Furynk, aki megmagyarázza, hogy ő a szarból is várat épít.
Azért várom a következő részt, két hét múlva olvashatjuk. :nezze:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése