HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (678/1662) > >>

FZoli:

--- Idézetet írta: talgaby ---Superboy Prime Johns nagy heppje, ő akarja folyton előrángatni, amúgy a többség rühelli. De hát egy ilyen jó író is megengedhet magának ennyit, hogy egy pocsék karaktert erőltessen.
--- Idézet vége ---

Aha. Gyanús volt nekem a 3. szám végén az a "by popular demand (his)" szöveg. Remélem egy időre újra jegeli a karaktert.

@dr samson: Kinek a pap, kinek a papné (kinek meg a lánya)  
Remélem a Légiós történetekkel igazad lesz. Anno a te dicséreteid hatására kezdtem el olvasni az Adventure Comicsot és többnyire elégedett is vagyok a sorozattal.

dr samson:
Én mondjuk még nem olvastam az 5. részt, szóval nem nyilatkozom. De a 4. szám igenis jó volt, főleg amikor a képregény boltot túrja fel....

A Légiós történetek: szerintem azok össze fognak majd állni egy nagy egésszé. Anno a BSG webepizódokkal is ez volt, hogy se füle-se farka nem volt az egésznek, aztán a 6-8 fél pár perces sztori egy egész szép kerek történetet adott ki, mind a 3. évad, mind a Razor film előtt.

talgaby:
Superboy Prime Johns nagy heppje, ő akarja folyton előrángatni, amúgy a többség rühelli. De hát egy ilyen jó író is megengedhet magának ennyit, hogy egy pocsék karaktert erőltessen.

FZoli:
Valaki megmondaná nekem, hogy mi értelme volt a Superboy-Prime-os sztorinak az Adventure Comicsban azon kívül, hogy elvette a helyet a Superboyos történet elől?
Nem olvastam még a Végtelen Válságot, de Superboy-Prime karaktere már azért is unszimpatikus mert megölte Conner-t, és ez a sztori se változtatott rajta. Most ez valami paródia akart lenni azzal, hogy szerepelt a DC staff, vagy mi? Leginkább az bosszant, hogy az 5. számra beharangozott Superboy vs. Luthor mecs is kimerült egy "találkozásban", pedig ha az lett volna a szám fősztorija, biztos több minden történik. (Egyébként a Légiós történetek se jönnek be annyira, valahogy olyan se füle-se farka sztorik, aztán lehet a végén összeállnak egy egésszé.)

Sepi:
Mostanában már szinte divat a Marvelnél, hogy a minik utolsó számát hónapokig elhúzzák. Egy csomó mini van most is aminek már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna jelennie az utolsó számának.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése