HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
--- Idézetet írta: zozi56 ---De ha már Rulk, akkor a Skaar mennyire kapcsolódik a piros Hulkos sorozathoz? Mert mintha lenne valami cross-over a kettő között.
--- Idézet vége ---
Lesz. A Fall of the Hulks-ban összetrombitálják az összes szörnyszülöttet, és reméljük, legalábbis a fele fűbe harap, mert már olyan az egész Hulk-család, mint egy elfuserált Hupikék Törpikék-széria, aminél a kifestő másnaposan kezdett munkához, és már félig elkészült, mire rájött, hogy összekeverte a kék, a zöld és a piros tintás üvegeket, és összevissza törpikéket festett. De akkor már lusta volt elölről kezdeni, inkább újraírta a sztorit a színeknek megfelelően.
A Hulk-füzetek manapság csak abban versenyeznek, hogy melyik a szánalmasabb: a szteroidos kommancs-Hulk és vicces barátai (utazó cirkusz torzszülöttekkel), a tejeskávét iszogató Skaar-t istápoló McGyver-Banner a Rodolfo-bűvésztáskájával és a hiperszögletes állával, a jövőből jött ösztrogénbomba gammanőstény Chaplin-szerű csetlése-botlása a furcsa XXI. században, vagy az űrbéli kiscsóka szerencsétlenkedése a háromlábú emberekkel (ez mindent visz, akár önmaga paródiája is lehetne). Mindehhez jön a Marvel Minik stílusában rajzolt színes Hulkok kalandszériája, amiből az első kettő volt vicces, azóta csak nyög rajtuk az ember fájdalmában. Rémálom az egész. Főleg, hogy a fenomenális Planet Hulk-ból sikerült rekordidő alatt idáig zülleni. Tényleg itt az ideje a nagytakarításnak.
dr samson:
Annyiban, hogy a a sorozat hozza vissza őt a Földre, és utána most az Incredible Hulkban parádézik, de azóta abszolút nem kapcsolódik a többi Hulk címhez. És pont emiatt a sztori miatt (Planet Skaar) nem tudom elkezdeni jövőre, csak majd a Hulk v4-el együtt, a WWH után...
zozi56:
--- Idézet ---Te mit szólsz bele? Egyrészt nem hozzád szóltam, másrészt meg talgaby se szidjon olyan sorozatot, amit nem is olvas...
--- Idézet vége ---
A smiley jelezte a végén, hogy viccelek. De ha már Rulk, akkor a Skaar mennyire kapcsolódik a piros Hulkos sorozathoz? Mert mintha lenne valami cross-over a kettő között.
dr samson:
De miután nem olvasod már vagy egy éve, fogalmad sincs, hogy milyen történetek vannak/voltak benne, így teljesen jogtalan és bosszantó az, ahogy beszélsz róla a kis eladás összefoglalóidban. Én legalább úgy szidtam a Millares F4-et (ami tényleg egy kalap sz*r és ezzel még dicsértem is), hogy minden egyes számot elolvastam, a nagyrészét kétszer is... ellenben veled, aki csak a hülyeséget fújod és fogalmad sincs arról, hogy mi van manapság a Hulkokban...
talgaby:
Egyrészt tökéletesen igaza van, másrészt meg miért is nem olvasom már azt...? Amiért már a Pókembert sem Guggenheim hatalmas ötletei mellett.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése