HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Ben Reilly:
Igazad lehet, és a Dark Avengers 14. számának borítója és sztorija is sokat sejtet ebből a szempontból.
zozi56:
Norman említette, hogy van neki egy titkos fegyvere, aki az asgardiakkal egy kategóriájú. Valamiért van egy olyan érzésem, hogy az Árny lesz az, és az ő bevetésével kapcsolódik majd a következő, Sentrys történetszálhoz a sztori.
Inner Circle:
Lehet, hogy a Dark Avengers vonatkozó részében jobban ki lesz fejtve a Thor-Sentry bunyó. Nekem amúgy tetszett, főleg, mert a Thor-os mikrovilág az egyik legjobb a Marvelnél.
Sepi:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Január 06., 23:32:43 ---Néztem is nagyot, hogy csak négy rész lesz az egész
--- Idézet vége ---
Mert gondoltak kaine-re, aki majd ha eljut idáig, akkor ki tudja adni az egészet egy kötetben. ;D
zozi56:
Megjött a Siege első része. Néztem is nagyot, hogy csak négy rész lesz az egész, mintha kevés lenne, meg nem is ezt szoktuk meg a nagy eseményektől. Az első füzet bizonyos részei (pl. a készülés a csatára, Árész) remekül sikerültek, másoknál meg azt éreztem, hogy nem volt elég hely kifejteni az egészet (a Thor vs. Sentry csatától különösen többet vártam). Nektek tetszett?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése