HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zozi56:
--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Január 07., 13:52:49 ---Egyre inkább az az érzésem, hogy meg fogják ölni (az már mellékes, hogy pár hónappal később úgy is visszahozzák), és Molekulaembert sem zárnám ki. De lehet, hogy az U-Foes-t szabadítják rá, vagy olyan végez vele akire totál nem számítunk. May nénitől felfelé bárki.
--- Idézet vége ---
A Secret Invasion what ifjében volt most egy nagy butaság ezzel kapcsolatban. Ott Thor úgy ölte meg, hogy eltörte a nyakát. Valami kreatívabb és hihetőbb is eszébe juthatott volna az írónak.
Ben Reilly:
Tévedsz. :lol: Pont ezért mondtam, hogy tőle felfelé akárki. Kevés olyan természetfeletti halhatatlan lény van mint ő. Szerintem van egy külön egyezsége Mephisto-val. :brow:
Farek:
--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Január 07., 13:52:49 ---May nénitől felfelé bárki.
--- Idézet vége ---
Elég kevésre tartod Galactus egykori hírnökét... :lol:
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Január 07., 13:46:50 ---Molekulaember próbálta már a Dark Avengersben, nem tudta. Árny nem akarja, mert akkor értelmét veszti a létezése. Lokit és Thort nem tudom.
--- Idézet vége ---
Egyre inkább az az érzésem, hogy meg fogják ölni (az már mellékes, hogy pár hónappal később úgy is visszahozzák), és Molekulaembert sem zárnám ki. De lehet, hogy az U-Foes-t szabadítják rá, vagy olyan végez vele akire totál nem számítunk. May nénitől felfelé bárki.
zozi56:
Molekulaember próbálta már a Dark Avengersben, nem tudta. Árny nem akarja, mert akkor értelmét veszti a létezése. Lokit és Thort nem tudom.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése