HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Ben Reilly:
Úgy tűnik jó ideig nem maradunk Lámpások nélkül
dr samson:
Hát, én meg csak a Red Robint és a Batgirlt olvasom, szóval lassan összeszedjük ezt... :)
A Red Robin jó. Bár ha meglátja ezt a mondatot, Jolly Jack kitér a hitéből... :badteeth: Persze én elfogult vagyok, mert szeretem Timmet és mindegy nekem, csak legyen valami ongoingja. Azt elismerem, hogy nem egy világmegváltó sorozat, de akkor sem rossz. ;)
Ellenben az új Batgirl sorozat valami piszok jó! Komolyan, ha ez így marad, már most gondolkozom rajta, hogy ha 2-3 év múlva kiszórom a betervezett DC honosításaimat, akkor nekikezdek majd ennek is. Mondjuk én sosem szerettem Spoiler karakterét (és akkor még finoman fogalmaztam), de itt Barbarával nagyon nagy párost alkotnak. Egy kicsit egyébként a régi Robin képregényekre emlékeztet a dolog, és talán ezért is tetszik ennyire. :D
talgaby:
Csak a Sirenst olvasom már, ott a csajok összefutottak a Joker első sidekickjével, Gaggyvel, egy törpe bohóccal, aki a Joker régi, kiszuperált kacatjaival megpróbálta féltékenységből kinyírni Quinnt, a többiek meg segítettek neki túlélni mindezt. Még fut a sztori. Ja, meg közben renoválták kicsit a lakásukat. Nem valami sebes a sztori tempója, de a karakterek marha jók benne.
Batman & Robinban csak az első sztorit olvastam, most inkább várom a HC-t belőle, majd ott letudom a Vörös üvegbúra visszatér c. sztorit.
Predash:
Valaki egy nagy Spoilerben össze tudná foglalni, hogy mi történt az elmúlt 3 hónapban Gotham City utcán és a Batmant (és Bruce-t is) érintő karakterekkel? :badteeth:
zozi56:
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2010. Január 08., 10:20:45 ---Annál, hogy Thor a nyakát törte, szerintem sokkal gázabb volt, hogy simán lekapcsolták Tony Stark erő-semlegesítőjével.
--- Idézet vége ---
Az az ötlet akkor hülyeség volt, hogy szerencsére be sem fogadta az agyam.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése