HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (664/1662) > >>

Ben Reilly:
Nem három. Négy. Ahogy Sepi is mondta, van a
New Avengers: Captain America (Rogers)
                         Captain America (Bucky)
                         Luke Cage
                         Ms. Marvel (Carol Danvers)
                         Mockingbird
                         Ronin (az egykori Sólyomszem)
                         Spider-Man
                         Spider-Woman
                         Wolverine (Logan)

Mighty Avengers: Amadeus Cho
                            Hercules
                            Jocasta
                            Quicksilver
                            Stature
                            Vision
                            Wasp (Henry Pym)
                            U.S. Agent

Initiative: Ant-Man (O'Grady)
                Cloud 9
                Hardball
                Komodo
                Thor Girl
                3-D Man
                Ultra Girl
                Annex
                Geiger
                Gorilla Girl
                Red Nine
                Stature
                Prodigy
                Sunstreak

Dark Avengers: Iron Patriot (Norman Osborn)
                         Ms. Marvel (Moonstone)
                         Hawkeye (Bullseye)
                         Wolverine (Daken)
                         Spider-Man (Venom)
                         Captain Marvel (Noh-Varr)
                         Sentry
                         Ares

Sepi:
Na, ezzel inkább átjövök ide:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Január 21., 17:07:32 ---Szóval akkor tényleg három bosszúangyal csapat van. Így már tényleg világos nagyjából minden bár én azt hittem hogy Osborn és a csapata a Mighty Avengers-ben vannak.

--- Idézet vége ---
Igazából négy BA csapat van. A New, a Dark, az Initiative, és a Mighty. És elvileg a most indult Siege majd ezt akarja rendbetenni. Legalábbis egy Marvel-es interjú szerint nagyvonalúan azt mondták, hogy a Siege után nem lesz BA. De ezt vehetjük költői túlzásnak, mert a Marvel biztos nem fogja megszüntetni az egyik legrégebbi sorozatát, csak valószínű, hogy ez a négy cím megszűnik, és majd újraindítják a régi, sima Avengers címet az ötszáz valahanyadik résztől, és azután már remélhetőleg tényleg csak egy BA cím lesz, ahogy régen is.

Farek:
Igen, csak az a baj, hogy az ilyen mindenható teremtményeket a korlátolt emberek nagyon rosszul tudják írni...  :badteeth: Ezért minél hatalmasabb egy adott szereplő, annál keményebb dió őt jól szerepeltetni.

zoli:
üdv.itt olvastam molekula emberröl ,sentry kapcsán.
ö az egyik kedvenc karakterem ,sajnos nekem nincs meg a dark reing, itt ő most jó vagy rossz fiú.ha jó akkor :) ha rossz akkor :( hm .....na mind egy .....szerintem ő lehetne a marvel zöld lámpása, mert neki van az egyik legnagyobb ereje.igy ha,amenyiben a jókkal van  :worship:az ereje és képessége alapján ,ha olyan erkölcsös lenne mint a dc-nél a zöld lámpások.akkor mivel képes anyagot formálni.ugyan ugy mint a lámpások a gyürü erejét ,úgy e ök  képpessek  bármit meg jelen itteni a fantáziájuk errejével és a gyürű segitségével ;) molekulaembernek ehhez még gyürű sem kell csak az elméje. nagyon sokat segithetne-tehetne a jófiúk oldalán.pl  a szomgból bármit elötudna állitani ;) :brow:és igy még a légszenyezettség is csökkene. vagy egy össze tört kocsit ,vagy összeomlot épületet simán helyrehozhatna-újjá épithetne.pl egy föld rengéskor.ha kicsit normálisabb lenne .ha nem a616-os on akkor másutt ;)

dr samson:
Hát, nem tudom... anyira nem rajongok a klasszikus New Ten Titans sorozatért, de azért majd mindenképpen megnézem. Csak ha Perez fogja rajzolni, akkor ez sem fog 3 hónapnál gyakrabban megjelenni... :rolleyes:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése