HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (663/1662) > >>

Sepi:
Nem felejtettük ki, a másik topikban is mondtuk, hogy ők csak voltak, jelenleg nincsenek. Nem az összes eddigi Angyal csapatot soroltuk fel, hanem azt, hogy mi az ami jelenleg is megy.  ;)

zajrus:
Hmm kifelejtettétek az Ifjú Angyalokat ;) Tudtommal még ők is vannak :D

Hazafi
Sólyomszem
Hulkfi
Wiccan
Szélvész
Termet
Vízió

Farek:
Ráadásul, csak hogy tovább kavarjam a katyvaszt :) , a Ben által is leírt csapathoz képest az Initiative sem ezekből a tagokból áll már. Ők igazából már leléptek, legtöbbjük az Initiative címen futó sorozatban az Avengers Resistance tagja, mivel az Initiativeből Osborn bűnőzői kiképzőbázisa lett, persze jól álcázva. az O'Grady-féle Hangya pedig pl. a Mennydörgőkkel (Thuderbolts) nyomul. Szóval meg van kavarva, az egyszer biztos. ;)

keildavid:
Én se tudtam, hogy ennyi Bosszú Angyalai csapat létezik. Még jó hogy én nem tudok angolul, mert ezek számomra nem világos, hogy mik történnek. És ezek amolyan nagy zűrzavarnak hangzik, amik vannak. Pl. a Civil War(Polgárháború).Ami ha minden igaz valamikor idén december környékén fog nálunk megjelenni.

Szerk.:Ami pedig Jokasztát illeti úgy tudom, hogy ő visszatért. Az igaz, hogy ő meghalt, amiről itt a HZs-n lévő Bosszú Angyalai egyik részében is esett szó. 
Viszont a magyarul is megjelent Bosszú Angyalai:Káosz című kötetbe is látható, hogy ő is ott van. Akkor úgy néz ki ő is visszatért.

Amondin:
Szóval négy. Úgytűnik mamnapság már tényleg nehéz nyomon követni a marvel képregényeket legalábbis számomra. pl azok közül akiket Ben Reily leírt a talán csak a felét ismerem a jelenlegi tagoknak. Remélem tényleg visszaváltanak az egysorozatosra, Pókembernél is azért nem szeretem a 300-400-as körüli részeket mert már 3-4 sorozata volt és míg elkezdődött egy történet az egyikben az folytatódot a másodikban és a harmadikban és így tovább.
Szerk: most mikor jobban átnéztem a listát észrevettem hogy ott van Jokaszta. Mondjátok hogy ez nem ugyanaz a Jokaszta akar lenni aki a 200-as Bosszú Angyal részekben volt. Megőrülök ha őt is feltámasztották. Akár most akár régebben.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése