HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zozi56:
Hú, Bendis jól megkavarta a dolgokat a Dark Aveners 13-ban. Ismét fény derült Sentry eredetének titkára, retconolták a retcont, a szérum mégis csakis Sentry szervezetére hatásos. Vagy nem...
Arra viszont nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz abból, hogy Jézus, Mózes és Sentry ereje mind hasonló forrású.
Aldarion:
Nos, ezeket Zoo_lee (ő követte el a novemberi péntek 13-i frissítés fordítását) kérésére foglaltuk le, nem sokkal azután, hogy megtörtént a féléves lista frissítés, és valószínűleg elkerülte az illetékesek figyelmét a dolog, ezért nem került ki a főoldali listára eddig. Ettől eltekintve viszont elméletben itt fognak kikerülni, de azt majd meglátjuk hogy miként halad vele Zoo_lee.
keildavid:
Ha már szóba hoztátok a Stan Lee-féle DC képregényt. A képregény.net fórumon levő HZs foglalási listán láttam ezeket is felsorolva: Bram Stoker's Dracula (Topps Comics), Just Imagine... Stan Lee Presents 1-13 (DC) és Hellgate: London 0-3 (Dark Horse). De ezek tudtommal a nálatok levő listán nincsenek felsorolva. Akkor ezek nem is a terveitekhez tartozik. Vagy valamit félreértettem?
Sepi:
Tudtommal nincsenek honosítva, de hidd el, nem vesztesz vele semmit, mert nem valami nagy durranás.
zoli:
üdv,vol a tv-be réggebben,hogy a marvel fönök stan lee irt a dc nek olyan töténeteket, amiben arrol volt szó,hogy milyen lenne superman,batman ha a marvelnél születnek meg. :)na ez ez igazi dc-marvel söröző ;)azt hisszem fent van a comicvine-n.meg van-e ez valahol magyarul. más vannak -e külfőldi olvasó oldalak akkor ott el lehetne olvasni ezzeket es más történeteket is :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése