HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
Igen, így még gázabb a koncepció :dry:
Sepi:
--- Idézetet írta: Micho - 2016. Január 29., 17:35:23 ---Egyik-másik mégcsak nem is egyrészes valami, hanem folytatása következik. Oké, hogy jön a film, és a film kampánya is már idegesítően kezd sok lenni (aki követi, szinte minden napra akad valami DP esemény), de ez már tényleg sok :stupid:
--- Idézet vége ---
Bár nem vagyok egy nagy Deadpool szakértő, mert nem olvastam mindet, de nekem úgy tűnik, hogy ezek csak régebbi sztorik újra kiadása, ezért van ott némelyik végén, hogy "folytatjuk". Legalábbis egy-kettővel tuti találkoztam a Cable & Deadpool sorozatban.
Micho:
Van most egy elég beteg, különálló X-mini, az "X-Men - Worst X-Man Ever", aminek az első részét a 01.06-os pakkban olvastam. Aztán a hetiek között már a 4-ik szám van, én meg csak lestem, hol az előző kettő... nos, a pakkokban nem volt, de külön meg lehet találni, ha valakit érdekel. A középpontban egy Bailey nevű kamasz geek srác van, akinek a szülei felfedik előtte, hogy mutánsok. A hírre majd kiugrik a bőréből, hogy akkor valszeg ő is az. Irány az X-suli, ahol megkezdődnek a bonyodalmak... fekete humor, hozzáillő rajzzal.
+++
Meg mi ez a brutál sok Deadpool-cím "hirtelen"?
True Believers':
- Detective Deadpool
- The Groovy Deadpool
- The Meaty Deadpool
- Uncanny Deadpool
- The Wedding of Deadpool
-Deadpool, The Musical
- Deadpool Variants (ezek csak paródia-borítók)
- Evil Deadpool
Egyik-másik mégcsak nem is egyrészes valami, hanem folytatása következik. Oké, hogy jön a film, és a film kampánya is már idegesítően kezd sok lenni (aki követi, szinte minden napra akad valami DP esemény), de ez már tényleg sok :stupid:
talgaby:
Tényleg. Tapion oldaláról mindig megfeledkezek.
gabo:
A Viharsziget http://tapion.tk/ oldalon fent van az egész sorozat magyarul!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése