HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (650/1662) > >>

Farek:
Nem igazán nevezném plágiumnak, inkább kellemes lenyúlásnak :)
De ebből nincs gond, mert akkor oda-vissza perelhetnék egymást a kiadók :)
Igazság szerint annak idején még az egész Legfőbb Légió (illetve előbb a Gonosz Légió, de mégis később, bonyolult...  :-\ ) pont azért született meg a Marvelnél, hogy az Angyalok összecsaphassanak a Ligával. Szóval ez gyakorlatilag bevallottan koppintás.

zoli:
üdv.asszisszem hogy ,spoilerre és plágiumra bukkantam,véletlenül . a nitro oldalán most kezdtem olvasni a lgfls htlm cimü sztorit,nem irom ki a cimét teljessen hátha még valaki nem olvasta. persze csak annak spoiler aki még csak most olvassa mint én. ugyanis  szertem volna hogy meglepetés legyen az  hogy ki is tör rá a f4-re a pókfüzet végén.de mivel  most kezdtem olvassni valoszinü hotty ük azzok :badteeth: :hehe:persze aki már olvasta a lgflsbb htlm cimü sztorit annak nem spoiler,ök tudták kik randizna az f4-el.visszont plágium ugye az ottani egyik szereplö hy.....supermanra  hajjaz .....hm....lezu-hantür-ha-jó,benne idegengyer-mekkel.....és öt is egy kö állithatja meg mint supermant :hehe: :badteeth: :headscratch:. ejnye marvel ejnye  és perssze dc, lopikálunk eggymástol lopikálunk.ugye ott van  már kétt marvel figura is  sentry és a hy..... azzért nemirom ki hogy aki még nem olvasta annak ne legyen spoiler.akik  mind ketten superman  plágium -- klonjai, vagy hold lovag aki  batman  plágium klonja ugyí-ugyí :hehe: :badteeth: :nemtudom: :headscratch:
Összevont üzenet:
apropos ha már plágium  :lol: ,hoty-hoty nicsbelöle per . gondolván hogy ; ha per akkor per amerikai kiadó nem fél a pőrtől.  ;) és volt-e már olyan d.c.-marvel  krosszove ahol 1 superman találkozzot sentryvel ,2 superman tallálkozzot hy....al vagy esetleg 3 ugyan ez batman változzatban.esetleg 4 batman va gy supi a  hold lovaggal. én jól eltudnám képzelni amint superman és sentry össze verekszik ,esetleg hy....al. mondván azzanyád uri-stenit te superman plágium-klon és ökölel .....bumm a fejbe eggymátt :brow:.vagy  sentry es hyp.....verekszik össze  hugy nessze te superman plágium-klon, nessze neked nemén vagyuk a plágum-klon hanemte. :lol: :brow:.....megint csak apropos hisszen mind a kétt kiadónak van marvel kapitánya ....hm ....ök találkoztak -e már eggymással :headscratch:...persze kérdés hogy melyik  d.c. -és  és marvelos  . marvel kapitányok mert többen is voltak mind kétt kiadónál ;) :lol: :hehe: :headscratch:

talgaby:
A Byrne-féle eredettörténetet és a sztorik nagy részét ha a Zero Hour nem is, a 2000-es évek simán elsöpörték. Threebootnak is csak azért neveztem Johnst, mert a jelek szerint ez az, ami most meg is marad, amúgy az elmúlt kb. 15 évben legalább kétszer írták át teljesen Superman életét azalatt. Az említett gyilkosságok is megmaradtak, de átrendeződtek, igyekeztek a Richard Donner-féle Superman-filmekhez (igen, többes szám, a második résznek van egy értelmes, rendezői változata, ami a szememben simán jobb minden Sötét Lovagnál) igazodni.

Fairlight:
Köszi a válaszokat.

Én eddig megvoltam győződve, hogy Szupi csak Légiós, gyerekkori hősködés vonal lett beváltoztatva (ami baromira nem újdonság, mert ezt láttuk egy Superboyal kapcsolatban a hajdani Semices Szupi utolsó 2 számában)...azt is azért, hogy ismét el lehessen adni egy eredettörténetet.

Akkor az is kilett satírozva , hogy makulátlan  Szupi több emberen elkövettet(3)emberölést követett el még John Byrne alatt ?

És még egy ami felmerült bennem a IC utáni Kryptonnak azért fellegzett be, mert B belelőtt egy töltetet a napjába?
És hamár Geoff Johns most a főember a DC-nél felmerült már, hogy a Zöld Lámpások miért nem hajtották Brainiac-ot , amikor az sorra zsugorított és pukkantgatta a civilizációkat?

Még

Auten izlések és pofonok (de a pofonok nem voltak benne rosszak, és kb az egész abból állt) ezért is mondom itt és sohatöbbet, hogy inkább ez, mint a For Tomorrow :-\ Az okos Végítélet ötletnek lett volna értelme.

talgaby:
A Superman Geoff Johns alatt az Infinite Crisist követően threebooton esett át, vagyis az előtte lévő történetek nem igazán történtek meg, vagy úgy, hogy illeszkedjenek a történethez. Brainiac feltűnései egyszerűen úgy módosultak, hogy nem olyanok voltak, mint amit olvasni lehetett.
Austen azért hagyta ott a címet, mert mindenkinek elege lett abból, milyen szarul írja. A rajongók nemes egyszerűséggel elüldözték, és a szerkesztőjének kellett álnév alatt befejeznie  sztorit, hogy aztán mindörökre elfelejthessék.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése