HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (65/1662) > >>

Micho:
A mostani Avengers event, a Standoff is egy lerágott sci-fi csontra építkezik (idilli kisváros, idilli lakókkal, de mégis valami furcsa van a levegőben: azaz a város igazából egy S.H.I.E.L.D. börtön, lakói agymosott szuperbűnözők).
Úgy tűnik, valamelyik Marvel főnök megtalálta a gyerekszobájában eldugott ponyvaregényeit ;D

Gorgonita:

--- Idézetet írta: Micho - 2016. Március 27., 20:05:09 ---Dióhélyban ennyi, szerintem roppant eredeti sztori...  :badteeth:

--- Idézet vége ---

Jó lesz az. Nyáron úgyis Modesty Blaise-t, Flash Gordont, Spiritet és Rocketeert akarok olvasni. Legalább nem zavar bele.  :D

Micho:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2016. Március 27., 19:50:31 ---Lehet már tudni hogy a képregényekben mi lesz a 2. Civil War kiváltó oka, Vasember és Marvel kapitány min vesznek össze?

--- Idézet vége ---

Igen. Lehetőség nyílik a jövőbeli bűncselekményeket még az elkövetésük előtt megakadályozni. Ennek éllovasa lesz Marvel kapitány, az ellenkező oldalt pedig Vasember képviseli, aki azt mondja, hogy a büntetés nem előzheti meg a bűnelkövetést.

Dióhélyban ennyi, szerintem roppant eredeti sztori...  :badteeth:

Gorgonita:
Lehet már tudni hogy a képregényekben mi lesz a 2. Civil War kiváltó oka, Vasember és Marvel kapitány min vesznek össze?

Zerit:
Köszönöm az ajánlásokat, majd megkukkantom a previewt, amint felraknak belőle valamit.
Tíz évvel ezelőtt még én is azt mondtam volna, hogy ehhez arany kell, de ez most itt így egy reális terv pillanatnyilag.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése