HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (639/1662) > >>

zozi56:

--- Idézetet írta: Mimic - 2010. Április 09., 10:07:33 ---Hát igen,  Árny vagy Üresség? Szerintem az Árny helyesebb, mivel egyrészt magyarul a nemlétet megszemélyesíteni furán hangzik, másrészt "Void" mégiscsak a Sentry gonosz tükörképe, árnyoldala. Legalábbis azt hiszem  :headscratch:   Te jó ég, ilyen összetett karakter sincs sok a Marvel univerzumban.

--- Idézet vége ---
Mondjuk erősen írófüggő. Jenkins nagyon jól elkapta, aztán a Mighty Avengersben nem volt valami érdekes karakter, de most a Dark Avengersben megint rohadt jó.

Sepi:

--- Idézetet írta: Mimic - 2010. Április 09., 10:07:33 ---Szerintem az Árny helyesebb, mivel egyrészt magyarul a nemlétet megszemélyesíteni furán hangzik, másrészt "Void" mégiscsak a Sentry gonosz tükörképe, árnyoldala.
--- Idézet vége ---
Nem mellesleg magyarul is ezzel a névvel jelent meg az Új Bosszú Angyalaiban.  ;)

Farek:

--- Idézetet írta: Mimic - 2010. Április 09., 10:07:33 ---((Én akkor estem még  le a székről, amikor azt olvastam, hogy Deadpool tudja, hogy ő csak egy képregény szereplő))

--- Idézet vége ---
Mint ahogy Amazon (She-Hulk) is tudta a saját sorozatában  ;D

Mimic:
Hát igen,  Árny vagy Üresség? Szerintem az Árny helyesebb, mivel egyrészt magyarul a nemlétet megszemélyesíteni furán hangzik, másrészt "Void" mégiscsak a Sentry gonosz tükörképe, árnyoldala. Legalábbis azt hiszem  :headscratch:   Te jó ég, ilyen összetett karakter sincs sok a Marvel univerzumban.

((Én akkor estem még  le a székről, amikor azt olvastam, hogy Deadpool tudja, hogy ő csak egy képregény szereplő))

zozi56:
A szöveget is javítjátok? Mert Árny neve végig Void maradt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése