HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (637/1662) > >>

talgaby:
De sikeresen ki is nyírtak vele minden érdeklődést a karakter iránt.
Bár mondjuk az Guggenheim volt, akitől nem is vártunk mást. Loeb meg alapvetően nem egy rossz író... bármennyire is igyekszik lerombolni minden tekintélyét az elmúlt években.

Ben Reilly:
Mindenki azt várta, hogy a Vörös Hulk egy, már ismert személy lesz a Marvel Univerzumon belül, erre előjönnek Bill Davis-sel aki egy tök új karakter. De ugyanezt játszotta a Marvel Jackpot esetében is, akiről mindenki száz százalékig állította, hogy csakis MJ lehet, aztán mind pofára estünk, mert egy ismeretlen karaktert hoztak be.

Sepi:
Oké, ez eddig oké, de miért olyan nagy szám ez a Bill? Ez volna Loeb hatalmas nagy találmánya?  :stupid: Akkor ezek után nem vagyok kiváncsi rá, hogy ki a vörös She-Hulk.  :rolleyes: Tud még ez az ember mélyebbre süllyedni?

zajrus:
Ha jól vettem ki (gyorsan átlapoztam) valami gyökér akit Sámson változtatott át... és azt hitte hogy hős lesz (bár a kopaszsága megtéveszt szal lehet  rosszul mondom)

Sepi:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Április 08., 13:55:43 ---Bill Davis. De kissé elbizonytalanodtam. Elolvasom a World War Hulks-ot.

--- Idézet vége ---
Na most akkor ki a búbánat ez a Bill Davis?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése