HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (624/1662) > >>

Gorgonita:
Yihaaa! Ami Kapi lett a Nick Fury. Hát nem tudom. Értem én hogy örökösödési rendszer bevezetése. Időszerű is már vagy negyven évtizede, de szerintem ő túl idealista arra a posztra. Talán eből lesz a következő problema?
 De ha már finálé, meg itt a klaviatura is...
 Kezdetben vala egy börtönlázadás, 50 szökött szupergazzal. S lőn egy új csapat a kissé megfáradt régi helyett. Persze a legcoolabb Marvel arcokból. Spidey, Cage, Wolverine, Cap és Vas egy csapatban! Szeretem az egyszerű dolgokat. Ez pedig egyszerű, mint a régi G. I. Joe rajzfilm. Jönnek a Cobrák ez meg itt Duke, Scarlett meg a többiek. Követem is lelkesen, mígnem Japánban elvesztem a fonalat. Ronin egy dögös maca, és Clintnek hívják.
 Aztán az egészen átgyalogol vagy negyven crossover megaevent. Alig győzöm kapkodni a fejem. Yu újra megtanul rajzolni. Pedig már a Silent Dragon idején is tudott. Ja kérem tempó az van. Meg gondolom eladás is. Bendist is bírom. Ő szereti Cage-t meg Spider - Womant, én meg ahogy írja őket, vezeti a csapatot.
 Közben már illegális a team. Ronin Skywalker és Bucky Solo vezetik a lázadást Darth Vas Patriot ellen. Szép lassan komótosan. Kivárva a többi eventet, ahogy azt kell a nagy kiadóknál.
 Már épp megszoknánk az új módit, amikor a nyakukba zuhan egy Diadal. S beköszönt a Hősök kora.
 A finálé tiszteletadásként, oldal és bevételnövelésként dupla terjedelemben nosztalgiázik. Bendis párhuzamot narrál a hősök és képregényalkotók munkája közé. Tandemben repülnek a kétoldalas panelek a korábbi füzetekből, s megtudjuk, hogy a sok pofon csak azért volt hogy egyszer vége legyen a harcoknak, és elmehessünk a parkba.
 Számomra mégis az marad a legemlékezetesebb pillanat, amikor a kertváros közepén mindenki hisztizni kezdett, s Spidey a többiekre fogta a lezúzott háromkerekűt.
 Mert az volt a New Avengers.

Sepi:
Greengiant minősége valóban feltünően visszaesett az utóbbi időben. Nála is már látszik, hogy a mennyiségre megy, nem a minőségre. Utóbbi időben Archangel a legjobb szkenelőjük a DCP-seknek, azok közül akik nem az új megjelenéseket húzza be ArtNet a legjobb. A többi tucat DCP-seknél meg már a CPS-szkenelők is jobbak, bár ők is eléggé elmossák a képeket, de még mindig jobbak mint GG.

talgaby:
Ahhoz meg a Siege-et kellene elolvasnom végre. Plusz hozzáteszem, hogy akármit is írnak ott, Vadóccal kapcsolatban mostanában kizárólag az van érvényben, amit Carey ír. A Fallen Sunig meg biztoy lesz még némi idő, amíg olvasom, hacsak nincs már most MinuteMen-szken. De általánosságban az utóbbi hónapokban stabil 1-2 hónapos lemaradással vagyok az aktuálishoz képest, mert amiben lehet, én kivárom a MM-változatot (az igazat megvallva egy ideje rohadtul elegem van GreenGiant elmosott pacnijaiból, amit szkenként rak fel, és a DCP-sek se nagyon nyűgöznek le, hiába lett új scriptjük feljavításra valamikor tavaly).

zozi56:
Nem arra gondoltam, mert az én se. Még mindig a Fallen sunról beszélek.

talgaby:
Nem olvasom a Second Comingot, majd ha kijött az egész.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése