HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (623/1662) > >>

Ben Reilly:
Köszi, amint lesz időm javítom.  :)

Sepi:
Akkor nézd meg jobban a feje környékét, mert maradt ott egy csomó szürke rész.  ;)

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Május 14., 18:42:31 ---Egyébként te vágtad ki a képet? Mert nem sikerült most valami jól.

--- Idézet vége ---

Én vágtam.  :D

Sepi:
Látom ide is belökted a kérdést. Nos, akkor itt is elmondom, hogy ez a ruha még nem szerepelt. Ez olyasfajta előzetes szerkó, mint amilyen Vasember vagy Kapi új szerkója, hogy jóval a megjelenése előtt láthatja az ember. Valószínűleg a Shadowlandben fog először szerepelni. Egyébként te vágtad ki a képet? Mert nem sikerült most valami jól.

Ben Reilly:
Lenne egy kérdésem. Nézegettem különböző képregényes oldalakon, hogy mivel fogja borzolni az idegrendszeremet a Marvel az idén a Siege és a Doom War után, és belefutottam a Shadowland című történet előzeteseibe, ami New Yorkban fog játszódni. Amit végül is tudni szeretnék, hogy Daradevil mikor váltott át erre a ruhára?:

Nézzétek el a tudatlanságomat, de jó két éve semmilyen szinten nem követem nyomon Daredevil történeteit. Egyáltalán ő még Matt? Vagy ez a ruha csak a Shadowland egyik újítása?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése