HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
Jó, de aki belép egy Spolier-sörözőbe, az most szerinted azért teszi, hogy olvassa, hogy ##### elment és úgy ##### azt a ##### hogy ###### teljesen ###### tőle? Szerintem felesleges szívatás, hogy állandóan szórakozni kell az egérrel. A mozis, a véleményes és a többi topicban oké, elfordulnak nitróhoz hasonló spoilerfóbiások... de azok egyszerűen nem járnak ide.
--- Idézet ---ami szuperhős és egyszerű és reklámozott az százezres példányokban fogy
--- Idézet vége ---
Ez nem egészen így igaz, bár nagy vonalakban jól mondod. A következőben lehet, kicsit fejtegetem majd, mitől is százezres egy százezres.
--- Idézet ---Már ha azok példányszámok, ezt már rég meg akartam kérdezni.
--- Idézet vége ---
Azok. Vagyis a leadott előrendelések. Szoktak visszaküldeni füzeteket a boltok, de legtöbbször berendelnek egy menyiséget, és az idővel elfogy. A valódi havi fogyások nem tökéletesen ekkorák, de ezek a számok eléggé közelítik a valós adatokat.
zozi56:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Május 15., 09:32:40 ---(Btw... ez egy spoiler-fórum. Spoiler-fórumon minek a spoiler-tag?)
--- Idézet vége ---
Hogy ne csak az léphessen be ide nyugodt szívvel, aki minden Marvel- és DC-megjelenésből naprakész.
Gorgonita:
Talgaby: Épp az általad közölt eladási adatokból tudjuk, hogy ami szuperhős és egyszerű és reklámozott az százezres példányokban fogy. Hogy a háromszázas listára az első kilencvenbe csak Buffy meg Angel törhet be nem regisztrált szuperhősként.
Ha valaki tud írni (Jms, Peter David vagy David Peter ?) esetleg nem szuperhős (Dzsidzsó) vagy csak hangulatos (Buck Rogers), az lentebb leledzik pár ezres példányszámmal. (Már ha azok példányszámok, ezt már rég meg akartam kérdezni.)
Spoiler tagot meg azért használunk, mert ez egy Spoiler topic. :)
Sepi:
--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Május 15., 09:57:10 ---Sai-val a kezében először mindenki Elektrát mondogatta.
--- Idézet vége ---
Ami azért fura, mert asszem rögtön összeeresztették Elektrával, így őt szinte az elején ki lehetett zárni. Ezek szerint mostanában ismét divat lett a New Yorki Sai, avagy a Sa(ny)i. :hehe:
Ben Reilly:
Ross végül is tudható volt, hiszen Rulk-nak már az elejétől olyan katonai egyen sérója volt mint Ross-nak, csak a bajusz hiánya csalóka. Plusz az, hogy Rulk fegyvert is használt újra csak ezt a gyanút erősítette. Betty viszont meglepett. Sai-val a kezében először mindenki Elektrát mondogatta.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése