HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (619/1662) > >>

talgaby:
Volt egy mini a Batman R.I.P. után, amiben egy új Azreal felvette a Morrison alatt előkerült elvarázsolt lovagi páncélt. Eléggé értelmetlen össze-visszaság volt, én még a vége előtt abbahagytam. Ráadásul nem is volt valami izgalmas.

zozi56:
A DC-nél most fut egy Azrael-sorozat (mini?). Erről tudtok valamit? A borítók nagyon jól néznek ki, kíváncsi vagyok, milyen lehet a történet, de ha gagyi, akkor inkább nem pazarolom vele az időmet.

zoli:
üdv.Na  miota alaposan  elbántak szegény póki házzas életével abban a Reconban,fura dolgok tőrténtek. pl Mary Jane -nek elö került egy csomo hasonmásssa. :badteeth: :hehe: pl Jackpot vagy egy csomo Péter Parker kuzin assszesszem  unoka tesok   nevük után itélve May néni  testvérének gyermekei.DE......Akkor holvotak edigg hm.....Asszesszem éppen itt kérdeztem hogy vannak -e  Pókinak unokatesoi anyai résszről ,mert ha az anyukájának van testvére akkkor lehetnek unoka tesok is.Ugye az apa tesrvérének Ben Parkernek és May Relly nek a feleségének valamiért nem szüllettek  gyermekei.De arra nemgondoltam hogy May néninek is lehet tesrvére, s valoszinüleg férfi mert a lányok az önevét kapták, csupa a betüs RELLY lány :lol:HM .......csak az a fura hogy ők is Mary-Janre,Gwenre,stb hajaznak vagyis .....egy csomó Mary-Jane  utánzat-hasonmás...... :hehe:

+

ÜDV. Na még valami mitszoltók  a kétt nagykiadónál ,kb 2-3 éve folyó nagyszabású tőrténetekhez. PL  Titkos invázió,Mutánsok háza,Polgár Háború, Sötét Uralom, és most a legújjabb a Siege.A DC-nél pedig a legsötétebbb éj, és  follytatása  a Legfényessebb nap.....hm   csak nehogy bukás legyen a vége,mert ilyen nagyivü történeteknél,nem mindig tartható folyamatossan a szinvonal.Na és ha egy kcsit folytatják az irodalmi hagyományokat isa képregényeikben.akkor a Siege-ben  a Dark Regin figuráknak el KELL bukniúk.Mert az irodalomban legallábbis akik az istenek elentörnek csúnya véget érnek a hatalmi örületükben :badteeth: :badteeth:

BuB:
He, talgaby olyan jó dolgokat tudsz írni, élvezet olvasni. :D

Amúgy anno, amikor elpőször olvastam én is erről az Osborn összejön Gwennel én is azt hittem, hogy a klónnal jött össze, vagy, hogy az igazival (és inkább megerőszakolta volna), csak meghalt mielőtt lehettek volna gyerekei, és a klón "feltámasztása" után szülte meg őket.
Még ha hülyeség is, de jobban bevette volna a gyomrom.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Május 18., 14:16:53 ---A Szürke Manó/Gwen két gyereke a One More Day/Brand New Day eseményei következtében valóban kitörlődött, ezt jól sejtetted. Retconolták őket, mint a huzat.

--- Idézet vége ---

Az ASM sztoriban az American Son-ban Gabriel easter egg-ként feltűnik.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése