HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (608/1662) > >>

Gorgonita:
Ezeket ismerem, de már régiek. Engem az bánt, hogy valaki, aki ennyire benne van a képregény bizniszben, ismer kiadókat, rajzolókat, ésatöbbi, nem kilincsel egy kicsit a saját teremtménye ügyében. Oké, hogy nem akar kis költségvetésű B5 filmeket forgatni már (bár nekem az utolsó kettő is tetszett), de ha olyan egyszerű karakterekből ki tud hozni valamit, mint Thor vagy Batgirl, akkor nem igaz hogy nem lelné örömét, saját kis komplex univerzumában. Csak gondolom fele annyit se keresne vele. Így aztán néha olyat mond, hogy a Crusade-ot be kellene még fejezni, máskor meg hogy csak azért nem fog írni, hogy meglegyen a napi adagunk. Közben meg -gondolom - várja hogy a Forbidden Planet sikere után felkérik-e egy újabb sorozatra, mozira. Úgyhogy én azért csak az orra alá tolnék pár Serenity meg Farscape comicsot bosszantásként. :)

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2010. Július 01., 08:02:57 ---Egyébként nem tud valaki egy fórumot, ahol lehetne neki üzenni, hogy már minden elkasztált sf sorozat folytatódik képregényként, csak a Babylon 5 meg az Andromeda nem?

--- Idézet vége ---

http://i38.tinypic.com/155s2ki.jpg

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2010. Június 30., 22:18:27 ---Jms felöltöztette Wonder Womant a 21. századhoz. A rajongók mondhatni nem ölelték keblükre az ötletet. Pontosan milyen címeket is fog írni az öreg?

http://scifiwire.com/2010/06/dc-reveals-wonder-womans.php

--- Idézet vége ---

Engem sokkal inkább a baloldali menüsorban látható slave-Leia fogott meg :D

talgaby:
WW saját címe jó néhány éve középkategóriának minősül a DC-nél. Bár JMS-t nem titkoltan azért akarják most arra és a Supermanre is, hogy megint felhúzza őket értelmes eladásokra.

Gorgonita:
És emígy?  :) Szóval rebootolja a fél DC univerzumot. :) No reméljük azért nem derül ki, hogy Luthor klónozta Jimmy Olsent.   :)

Amúgy nekem is tetszik. A képregényolvasó lányok joggal sérelmezték eddig, hogy hogyan lehet a korábbi szerelésben verekedni annélkül, hogy kiesne belőle.

Jópár éve, amikor jms már Spidey-t és talán Hyperiont is irogatott, Babylon 5-ös rajongók megkérdezték tőle, hogy ki lesz a következő karakter, akit írni fog. Mire ő poénból rávágta, hogy Superman. Majd az "ováció" hallatán hozzátette: "Adjatok egy karaktert és én gatyába rázom." Nos Diana esetében már látjuk, hogy értette.

Egyébként nem tud valaki egy fórumot, ahol lehetne neki üzenni, hogy már minden elkasztált sf sorozat folytatódik képregényként, csak a Babylon 5 meg az Andromeda nem?

Kíváncsian várom, mi sül ki ebből -és ahogy látom, már a következő részektől -de szerintem csak annyi fog történni, mint a Thor esetében. Ír néhány nagyon jó részt, mire zuhannak az eladások, és elveszik tőle. Az ilyen nagyágyúknak kisebb címek kellenek, mint a Hyperion vagy Peter David (vagy David Peter) esetében az X-Factor. Ahol kitombolhatják magukat, de az agyasabb sztorikra vevő kisebb közönség is el tudja tartani a címet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése