HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
Viszont a legújabb Weapon X, noha azt is tök fölösleges sorozatnak tartom, kifejezetten jó (oké, kissé hippis) csattanóval zárt.
zozi56:
Az utolsó pár számot elolvastam. Elsőre még érdekes volt Way stílusa, de a 49.-ben már untam.
Inner Circle:
Az 50-ik számmal véget ért a Wolverine Origins. Nem fog hiányozni. Volt benne pár jó jelenet, de már eleve el sem kellett volna kezdeni. A vége sem volt valami nagy durranás.
talgaby:
Bucky inkább jó örökös, de egyelőre nem nevezném jobb Kapitánynak. Dick Grayson viszont elég hamar meggyőzött, hogy már jobb Batmannek, mint Bruce. Lehet, Morrison érdeme, de akkor is.
Inner Circle:
--- Idézetet írta: Jolly Jack - 2010. Július 22., 17:52:41 ---Én személy Grayson-t pár dologban jobb Batman-nek tartom, mint Bruce-t, épp ezért látnék szivesen két denevérembert is a DC Univerzumban... Bruce maga a megtestesült Sötét Lovag, viszont Dick egy kaméleon, aki képes fejlődni, és most már bármilyen szituációban helytállni.
--- Idézet vége ---
A két Amerika Kapitánnyal vagyok így: Steve Rogers mítoszát mindenki elismeri, de 2010-ben már kissé túlhaladott a normandiai partraszállás filozófiája. Bucky, még ha sok tekintetben a nyomába sem érhet Steve-nek, ma mégis jobb Kapitány. Persze, ha Steve a kezébe veszi a pajzsot, akkor jobb, ha mindenki vigyázba áll :-)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése